|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma Sedan 99 1.8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
Kochan
Mitsumaniak
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2010, 20:01 Carisma Sedan 99 1.8 GDI
|
|
|
Witam wszystkich. Od niedawna bo od ok. 3 tygodni stałem się szczęśliwym posiadaczem Carismy 1.8 GDI. Prawko mam zaledwie rok, także mój pierwszy samochód był mały i wolny (Peugeot 106 93 1.1 benz). Co tu dużo mówić Francuz mnie nie zawiódł i gdyby nie tata to zapewne bym dalej nim jeździł. Ale do sedna tak jak pisałem wcześniej Carisma jest pod moją opieką od 3 tygodni. Auto otrzymałem za symboliczną sumę 5 tysięcy od taty, z racji że on postanowił zmienić auto ( Ford Focus Kombi).
Auto zakupione było w 2004 roku miało przejechane ok. 125 tys. Auto sprowadzone z Niemiec ( jestem 2 właścicielem, pierwszym był ojciec ) bardzo fajnie wyposażone wersja Avance. Po wiadomych wymianach oleju rozrządu itd auto służy do tej pory. Misiek na bieżąco był dopieszczany przez ojca zawsze na czas wymiany, przeglądy co kilka miesięcy. Aktualnie autko ma na liczniku 152 tys. dalej jeździ i nic go nie boli. I oby tak dalej
Autko ostatnio zostało zaopatrzone w czerwone zaciski (home made). W przyszłości planuję wymianę zegarów na INDIGLO oraz przyciemnienie szyb. To tyle co mi przychodzi do głowy .
Dzięki za zainteresowanie
Kilka foteczek autka
 |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-04-2010, 00:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21936 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 23-04-2010, 11:21
|
|
|
Może najpierw jakieś ładne alu 16 cali? |
|
|
|
 |
Kochan
Mitsumaniak
Auto: Outlander
|
Wysłany: 23-04-2010, 11:34
|
|
|
To też ale po wakacjach. Mam zamiar te oryginalne przełożyć do opon zimowych, a do letnich kupić jakieś "szprychy" |
|
|
|
 |
|
|