Moj Lancer 2.0 DiD Invite prawdziwa historia |
Autor |
Wiadomość |
Lestat
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 579 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 02-11-2009, 08:35 Moj Lancer 2.0 DiD Invite prawdziwa historia
|
|
|
Dobra no to zaczne od tego ze do napisania tego watku namowil mnie kolega mkm, zobaczymy co z tego wyjdzie
W chwili obecnej nie zobaczycie zadnych zdjec mojego Misiaka z prostego powodu - ciagle do mnie plynie i plynie...
Juz nawet nie pamietam kiedy dokladnie zlozylem zamowienie - tyle ze byl to październik ale na Mistubishi Lancera zachorowalem kiedy zobaczylem w 2007 jego pierwsza reklame w telewizji...WOW...ale jak to bywa z chorobami czesto staja sie ukrytymi. W moim przypadku bylo walsnie tak. "Choroba" uaktwynila sie w tym roku - sprzedawalem mojego wysluzonego Forda Focusa 1.8 TDi wersja kombi i mialem zamiar kupic nowego Forda Focusa 2.0 w wersji kombi ha ha. Kiedy juz bylem zdecydowany na kupno, pewnego wieczorku stalo się! Zobaczylem reklame Mitsubishi Lancera, wirus uaktywanil się i objął wszystkie obszary mojego jestestwa mozg, serce, nogi, rece ))))))))))
Kilka dni pozniej bylem w salonie i no kurde nie uwierzycie, albo bedziecie sie smiac - zamowilem auto nie robiac nawet jazdy probnej!! No i szczerze - jak bede odbierac autko to pierwszy raz sie nim przejade
Ogolnie zamawialem auto w bardziej oddalonym od mojego miejsca zamieszkania salonie bo tylko ten salon byl w stanie sprowadzic mi diesla jeszcze w tym roku.
Czemu diesel? Lubie turbo a jakos przyzwyczailem sie do klangu wiec ten z wieswagena nie bedzie mi przeszkadzac
Autko moje ma przyplynac jakos 11 listopada - zobaczymy czy nie bedzie opoznien Bede relacjonowac na bieżąco Poki co tyle |
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic... |
|
|
|
 |
Lestat
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-11-2009, 08:11
|
|
|
Kurde zeby sie tylko z tego blog nie zrobil
Jak tam u Was z obsługą w salonie - ja od kilku dni nie moge się doprosić zeby sprawdzili mi cene webasto...troche irytujace ale czekam cierpliwie i tak samochodzik jeszcze plynie... |
|
|
|
 |
Lestat
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-11-2009, 14:25
|
|
|
No i się doczekałem. Moj lancelot juz jest w Polsce i cli sie ciekawe ile im to zajmie |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 08-12-2009, 20:41
|
|
|
Czyzby Lancer juz odebrany? |
|
|
|
 |
Lestat
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-12-2009, 08:03
|
|
|
Tak juz odebrany - wczoraj minal tydzien tylko pogoda jest taka ze nawet nie wychodze zeby zrobic zdjecia.... |
|
|
|
 |
Danyael
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
|
Wysłany: 09-12-2009, 17:10
|
|
|
Zakup w ciemno, bez jazdy próbnej - to naprawdę się rozchorowałeś Ja pomimo, że próbnie jeździłem Galanciorem przed zakupem, też zachorowałem, tylko że u mnie objawy były "Albo Galant albo nic!"
Chwal się Chłopie fotkami !!
Przyjemności z użytkowania, pozdr |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|