|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8 MPI] Problem z zakupem nadkola. |
Autor |
Wiadomość |
Hudini
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 MPI 16V 2003r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2010, 10:42 [1.8 MPI] Problem z zakupem nadkola.
|
|
|
Mam ogromny klopot, mialem prawie miesiąc temu stłuka i kupione już mam wszystkie części (auto zrobione) a nigdzie nie moge dorwać nadkola lewego z przodu, porażka bo nowe kosztuje 500zł a używanego nikt niema. Obdzwoniłem juz wszystkich złomiarzy z allegro, japancars i inne hurtownie, a za kawałek plastiku nie dam 500zł! Może ktoś z Was ma pomysł gdzie to zdobyć.
pozdrawiam! |
|
 |
Daromen
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 98 Skąd: Żywiec
|
Wysłany: 11-02-2010, 20:55
|
|
|
Witam,tez czeka mnie wymiana przedniego nadkola ale szczerze mówiąc to nie szukalem ale mysle ze jedyna okazja to tak jak juz sam wspomniales od zlomiarzy z allegro,trzeba dobrze podzwonic musi ktos w koncu miec pozdrawiam. |
_________________ Pajero Pinin 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Hudini
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 MPI 16V 2003r
|
Wysłany: 30-03-2010, 14:45
|
|
|
No,
szukanie zajęło mi trzy miesiące, generalnie to dla pechowców jak ja na przyszłość.
Oryginalne z japonii w ASO krzyknęli tysiąc.
W salonie KIA ponoć "oryginał" za 510zł
U frajera od auto gratów 150zł sztuka - gośc obiecywał i zaklinał się że już prawie je załatił, czekałem naiwnie ponad miesiąć - nie załatwił.
Kupiłem używane za 250zł - obdzwoniłem wszystkich z allegro. Udało się - nikomu nie życzę szukać części typu lewy przód nadkole.
pozdrawiam |
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2010, 23:02
|
|
|
Spoko, postaramy się nie kasować. |
|
|