|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z zawieszeniem |
Autor |
Wiadomość |
petyer666
Forumowicz
Auto: mitsubihi carisma 1.6 90KM 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2010, 12:29 problem z zawieszeniem
|
|
|
witam wszystkich mam do was pytanie? mam problem z zawieszeniem przy najechaniu na jakis próg lub nie rownosci juz nie mowie o dziurach słychac z pod przednich kół stuki i wibracje na poczatku myslalem ze to amortyzatory ale to raczej wyglada na rozklepane zawieszenie.jesli ktos z was mial taki problem to powiedzcie mi jakie trzeba elementy wymieniac i koszty jakie musze poniesc bo nie wiem co mam kupowac -dzieki i pozdrawiam |
_________________ benio |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2010, 13:00
|
|
|
Troszkę wróżenie z fusów.
Najlepiej jakbyś podjechał na stacje diagnostyczną lub do warszatatu który ma szarpaki. Inaczej nikt Ci konkretnie nie odpowie. Ale znając życie zamkniesz się w okolicy 300zł jeżeli nie będziesz musiał wymieniać amortyzatorów i nie jeździsz zapuszczonym autkiem. |
|
|
|
 |
missItachi
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 26-04-2010, 17:18
|
|
|
Sprawdź gumy i tuleje stabilizatora. Jeżeli to gumy to koszt ok.9 zł za sztukę |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 26-04-2010, 22:26
|
|
|
Jeśli mówimy o gumach stabilizatora przód to lepiej kupić oryginały w ASO cenie bodaj 11 lub 12zł sztuka.
Z doświadczenia wiem, że te z IC nie doś,ć że droższe to po dwóch miesiącach znowu waliło. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
|
|