|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przygasanie kontrolek |
Autor |
Wiadomość |
vertus72 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 10:55 przygasanie kontrolek
|
|
|
A moja Cari jest rodem z Dani, państwo to skandynawskie, gdzie wszystkie auta jeżdżą na światłach, więć mają ponoć silniejsze alternatory. Moja zaś ma obiaw pryzgasania kontrolek na desce przy włączonym kierunkowskazie. Powiedzcie co można sprawdzić, lub co poprawić by chyba jak się mi zdaje skasować ten objaw. (a może to padnięty aku?) |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 11:15
|
|
|
sprawdz napiecie ladowania - objaw o ktorym mowisz czesto towarzyszy konczeniu sie szczotek w alternatorze.
aczkolwiek, warto posprawdzac jakosc polaczen kabli do altera - sniedz i syf mu nie pomagaja
ps. Sam sprowadziles auto z Danii czy poprostu z 2giej lub 3ciej reki? bo ceny aut dunskich ze wzgledu na ich dosyc hermetyczny rynek motoryzacyjny powoduja ze wogole nie oplaca sie stamtad sprowadzac. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 13:15
|
|
|
alternator do wymiany lub regeneracji |
|