|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE, 1998, Sczecinek - Prośba o opin |
Autor |
Wiadomość |
rymas
Nowy Forumowicz
Auto: Audi 80 B3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2010, 20:10 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE, 1998, Sczecinek - Prośba o opin
|
|
|
Witam!
Chciałem prosić o opinie Galanta z tego ogłoszenia. Wydaje mi się, że cena jest przystępna.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11301203
Kod: |
Mitsubishi Galant Sport Edition
Cena (brutto):
10 000 PLN / 2 580 EUR (do negocjacji)
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1998, 203 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, ksenony, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Opis pojazdu:
Tylko konkretne oferty! Cena do niewielkiej negocjacji!
Dane kontaktowe
Polska , Szczecinek (woj. zachodniopomorskie),
tel.: +48 788-708-712
|
 |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 26-04-2010, 21:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-04-2010, 21:12
|
|
|
Ten misiek pojawia się już jakiś czas na aledrogo.
Zderzak przedni jak i atrapa grila nie są z tej wersji (gril to chyba wogóle nie jest ori).
Spasowanie przodu lamp z maską jest nienajlepsze.
Brak też zdjęć komory silnika. Poproś o nie. Nie ma co pisać, że auto miało od razu dzwona ale daje to do myślenia.
Klapa bagażnika nie posiada żadnych oznaczeń i wydaje mi się, że jest bardziej matowa niż reszta.
Zegary HC z anglika, automat. W tej wersji były zwykłe.
Antena automatyczna chyba uszkodzona. Nie wysunęła się do końca.
Cena trochę chyba za duża jak na taki stan. Auto do opłat. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 26-04-2010, 21:14
|
|
|
Zderzak przedni nie jest od wersji SE, pseudo ksenony to tez taki gadzet na chwile, dopoki drogowka nie zatrzyma, antena nie wysuwa sie w całości, rak emblematów z tyłu (nie kazdy lubi ),przednie i boczne kierunki zistały zmienione na przezroczyste (w tym roczniku sa oryginalnie pomaranczowe), przednia maska jest zle osadzona, reperaturki moze i zrobione, ale strasznie nieudolnie, widac profile od swiatla, zagubiona linia na łuku nadkola, niedopracowanie szpachlą, dołozone sa zegary High Contrast ale z Anglika, wnętrze oryginalne SE, ale okleina środkowej konsoli strasznie zniszczona, reszta wypucowana, lewarek zmiany biegów troche oskubany, ale adekwatnie do stanu, kierownica pewnie odnowiona renoskórem, etc.,
Poproś o zdjęcie komory silnika obejmujace kielichy przednie i wzmocnienie czolowe, oraz zdjecie centralnie z przodu.
Podsumowując podejrzewam ze przód miał jakies spotkanie, ze wzgledu na brak oryginalnego zderzaka w tej wersji, słabe dopasowanie reflektorów i atrapki(która poresztą powinna być w tym roczniku szara, a nie chromowana, ta atrapka to pewnie zamiennik) |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
rymas
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-04-2010, 21:38
|
|
|
Dzięki za wypowiedzi. Poproszę gościa o zdjęcie komory silnika i wstawie |
|
|
|
 |
Cacper
Mitsumaniak
Auto: Gal 2.5 V6 & Lancer 1.6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 112 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 26-04-2010, 21:49
|
|
|
Dodam jeszcze kiepski stan opon oraz źle założone wycieraczki (te od deszczu) zwłaszcza od strony pasażera jest za wysoko. Natomiast cieszy mnie fakt, że antena została zauważona . Pozdrawiam i Pomorze i Śląsk. Rymas, szukaj dalej |
_________________ Cacper |
|
|
|
 |
rymas
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 28-04-2010, 00:05
|
|
|
Dzwon był jak nic
 |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 492 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 28-04-2010, 02:28
|
|
|
rymas napisał/a: | Dzwon był jak nic
| po czym to stwierdziłeś?? |
_________________ "ej ty nie bądź menciu taki hop do przodu,
to nie jest gra jak w GTA czy SEGA Mega Drive,
do napisu "game over" wystarczy z nieba strzał,
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 28-04-2010, 06:20
|
|
|
Poproś sprzedającego o dokładne zdjęcie komory silnika, tak aby było widać mocowania nadkoli a nie trawnika. Zdjęcie zostało zrobione tendencyjnie.
Śruba mocowania (z lewej) pasa przedniego jest ruszona, inne ciężko stwierdzić.
Brak "odkurzacza". |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 28-04-2010, 08:59
|
|
|
Wydaje mi się że rant lewego błotnika się błyszczy a powinien być matowy. Połamana osłona bezpieczników. Za lewym kielichem w okolicach zbiorniczka płynu od sprzęgła jakoś odstaje błotnik i wygląda to trochę inaczej niż druga strona. Wydaje mi się że dostał w tą lewą strona. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-04-2010, 18:40
|
|
|
Popros o zdjecie wzmocnienia czolowego, najlepiej robione z gory, ale patrzac na forme tego wzmocnienia pokusilbym sie o stwierdzenie ze bylo pokiereszowane, mozna ta lukeuzupelnic o braki elementow komory silnika. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|