|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:55 |
NIEPOLECANE CARISMY |
Autor |
Wiadomość |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:28 NIEPOLECANE CARISMY
|
|
|
[edit] |
Ostatnio zmieniony przez kuzi 19-05-2010, 15:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:34
|
|
|
Dodatkowo dziwnie wyglądają reflektory(tak jakby były "przydymiane", a takie były po 2001 roku bodajże), ale to może efekt Photoshopa, który według mnie był tutaj używany
No i siedzenie kierowcy wskazuje na troszkę więcej km, u mnie przy 130 tys jest o wiele mniej popekana skóra po bokach. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:39
|
|
|
volve napisał/a: | Dodatkowo dziwnie wyglądają reflektory(tak jakby były "przydymiane", a takie były po 2001 roku bodajże), ale to może efekt Photoshopa, który według mnie był tutaj używany
No i siedzenie kierowcy wskazuje na troszkę więcej km, u mnie przy 130 tys jest o wiele mniej popekana skóra po bokach. |
To są lampy z drugiego liftu Carismy (po 2002), wymienione po dzwonie. Photoshopa nie ma w tych zdjęciach - jedynie dobry aparat i dobry fotograf. |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:57
|
|
|
enanthate napisał/a: | To są lampy z drugiego liftu Carismy (po 2002), wymienione po dzwonie. |
No własnie nie byłem pewien, czy drugi lift był w 2001 czy w 2002
Co do Photoshopa to po prostu zdjęcia wydawały się że tak to ujmę zbyt ostre. Po prostu myślałem, że może jakiś filtr nałożył czy coś...ale w sumie robiąc zdjęcia pod odpowiednim kątem też można taki efekt otrzymać. No i widać pseudo drewno nieźle wypucowane, aby potencjalny nabywca nie spostrzegł obtarć itp. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
JurijGararin
Nowy Forumowicz
Auto: . . .
|
|