|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamienie sie sprezynami do CJ0 ( mam obnizone ) |
Autor |
Wiadomość |
DjKwaku [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2010, 11:51 Zamienie sie sprezynami do CJ0 ( mam obnizone )
|
|
|
Witam.
jako ze znudzila mi sie juz jazda obnizonym autem ( no i narzeczona na dniach robi prawko wiec ciezko jej bedzie jezdzic obnizonym, tzn raczej ja boje sie o felgi i zderzaki )
chcialbym wymienic sie z kims sprezynami.
sprezyny ktore sa w colcie byly od momentu gdy kupilem auto czyli 3 lata, nie wiem jaki jest ich realny przebieg, ale 3 lata temu farba na nich wygladala na dosc nowa wiec pewnie nie wiecej niz 4 lata.
auto na tych sprezynach trzyma sie drogi jak przyklejone dla kogos kto chce szybko wchodzic w zakrety naprawde fajna sprawa
no i trzeba przyznac ze auto prezentuje sie zupelnie inaczej gdy jest obnizone.
Sprezynki wymieniamy leb w leb.
najlepiej gdyby ktos byl z okolic i zalatwimy sprawe od reki a nie przez kuriera
sprezynki ktore chce to oryginaly albo jak ktos wymienial to zeby byly to KYB.
Oczywiscie sprezyny nie moga byc uszkodzone
Ps. do moderatora jezeli to zly dzial to prosze o przeniesienie do odpowiedniego
[ Dodano: 22-05-2010, 18:57 ]
ok sprawa zalatwiona
prosze o zamkniecie tematu |
|
|
|
 |
|
|