|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Listwy przyprogowa - stary i nowy model |
Autor |
Wiadomość |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2008, 19:15 [Cari 1.6] Listwy przyprogowa - stary i nowy model
|
|
|
Witam!
Czy wie ktoś czy listwa przyprogowa z Cari po lifcie będzie bez problemu pasowac do Cari przed liftem?? Chodzi mi o wymiary, rozstawienie otworow na wkrety ( w sumie zawsze mozna zrobic nowe, zeby spasowac) wiec istotnym elementem bedzie tutaj tylko dlugosc tejze listwy.
Z góry dzięki za odpowiedz |
|
|
|
 |
Brikston
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 271 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 10-05-2008, 20:47
|
|
|
Ostatnio kupowalem ojcu listwy na allegro i przy okazji sie zapytalem goscia czy przed i po lifcie listwy sa takie same i gosc sie zarzekal ze listwy sa takie same.
Pozdr |
_________________ Mitsubishi Carisma 2001 1.8 GDI Avance
 |
|
|
|
 |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 14:34
|
|
|
Brikston napisał/a: | Ostatnio kupowalem ojcu listwy na allegro i przy okazji sie zapytalem goscia czy przed i po lifcie listwy sa takie same i gosc sie zarzekal ze listwy sa takie same.
Pozdr |
No tak sprzedawca się zarzekał, bo co się nie zrobi, żeby tylko zepchnąć towar. Wolałbym potwierdzenia przez kogos empirycznego, po spasowaniu listwy, ewentualnie na podstawie odpowiednich wymiarów.
Ale pomimo to dzięki za info |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4173 Skąd: Andrespol/Radków
|
|
|
|
 |
Centosz
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DiD '00r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 426 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 20-05-2010, 19:13
|
|
|
Listwy są te same.Też sie zastanawiałem żeby takie zamontować.Tylko musiał bym wiercić otwory w progu u góry i na dole.Tylko zastanawia mnie czy jak wywierce te otwory to w tych miejscach z czasem nie wyjdzie mi rdza. |
|
|
|
 |
|
|