|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z Mitsu - wielka prośba! |
Autor |
Wiadomość |
oguro
Nowy Forumowicz
Auto: Corsa
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-09-2010, 20:44 problem z Mitsu - wielka prośba!
|
|
|
witam.mieszkam we Wrocławiu ale od dwóch tygodni przebywam u rodziców w Grabiku k.Żar. od środy walczę z Mitsu - zgasł i koniec.brak iskry,wymieniona cewka nadal nic...teraz podejrzenie padło na aparat(moduł?) zapłonowy.
profilaktycznie dziś znajomy wymienił mi kondensatory w ECU ale w gdzieś w międzyczasie padł akumulator i teraz się ładuje więc czy pomogło dowiem się dopiero jutro rano.
do rzeczy - ponieważ nie jestem optymistą, a nie chce pochopnie wydawac niemałej kasy na moduł/aparat to mam prośbe:
czy któryś z Mitsumaniaków przebywa/mieszka gdzieś w okolicy Żar? może mógłbym liczyc na pomoc i chwilową podmiankę ze sprawnym modułem by przekonac się czy to jest rzeczywista przyczyna?
w niedziele kończy mi się urlop,czas ucieka a Colcik stoi...
pozdrawiam
[ Dodano: 07-09-2010, 09:09 ]
witam ponownie i ponawiam prośbę.
po wymianie kondensatorów nadal nic się nie zmieniło....
jeśli mógłbym liczyć na pomoc podaje numer telefonu - 667304887.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
MacFly
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6 :]
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2010, 23:58
|