|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z CE |
Autor |
Wiadomość |
mighty
Nowy Forumowicz
Auto: Prelude 2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-03-2013, 10:50 problem z CE
|
|
|
Witam,
posiadam Colta CJ4A 99r i mam z nim mały problem. Auto gaśnie, ale w specyficzny sposób. Otóż tylko na czesciowo nagrzanym silniku (na zimnym albo w całości nagrzanym nigdy). Gaśnie tylko wtedy kiedy go zgaszę i za chwilę znowu chcę zapalić. Zapali, zaświeca się CE i gaśnie. Trzeba poczekać wtedy trochę aż silnik ostygnie i wtedy zapala bez problemu. Podejrzewam, że problem jest z jakimś czujnikiem, u mnie w mieście żaden elektryk nie umie się podłączyć, jest jakiś sposób, żeby zrobić samodiagnostykę? W FAQ nic konkretnego nie znalazłem. Do tej pory miałem same Hondy, a tam nie było problemu z tym żeby samemu odczytywać błędy, nie wiem jak to jest w Colcie? |
|
|
|
 |
|
|