|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przestawiający sie zegar |
Autor |
Wiadomość |
Yaris2709 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2008, 21:32 Przestawiający sie zegar
|
|
|
Mam w mojej Cari 1,6 1999 fabryczne radio, problem polega w tym, że jak zaczynam przełączać stacje, kilka razy pod rząd to przestawia mi sie zegar o jakąś godzinę. może źle ustawiam zegar, albo coś jest porypane? |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 05-05-2008, 21:36
|
|
|
Yaris2709 napisał/a: | Mam w mojej Cari 1,6 1999 fabryczne radio, problem polega w tym, że jak zaczynam przełączać stacje, kilka razy pod rząd to przestawia mi sie zegar o jakąś godzinę. może źle ustawiam zegar, albo coś jest porypane? |
Wyłącz i ponownie wlacz radio ale z przycisnietym przyciskiem "4" , wtedy zmienisz funkcje radia na manualny zegar i bedzie chodzil dobrze
W tej chwili masz wlaczona funkcje radia na automatyczne dobieranie czasu z aktualnie sluchanej stacji radiowej. A ze niektore stacje maja wylaczona lub zle ustawiona ta funkcje radio szwankuje...
Zrob tak jak powiedzialem a bedzie dobrze
Z wyswietlacza znikna wtedy literki bodaj FL
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Yaris2709 [Usunięty]