problem z oponami |
Autor |
Wiadomość |
lukas 78
Forumowicz

Auto: pajero 2,5 tdi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 814 Skąd: Szepietowo/Hamburg
|
Wysłany: 18-01-2011, 11:37 problem z oponami
|
|
|
Kupiłem niedawno dwa nowe kapcie
http://www.oponeo.pl/dane...0-r15-112-t-owl
z myślą ,że za jakiś czas dokupię sobie drugą parę.
Wiadomo nie jest to mały wydatek.
Chciałem teraz dokupić sobie oponki a jakie moje zdziwienie-nie ma ich nigdzie.
oponeo i inne serwisy w Polsce i w Niemczech mają je w ofercie ale gdy zapytałem o dostępność mam takie odpowiedzii
"W odpowiedzi na Pańskie zapytanie, informuję, że jeszcze nie posiadamy tej opony. Powinna pojawić się w ciągu 2 miesięcy. W razie ewentualych pytań proszę o kontakt. Życzę miłego dnia i pozdrawiam.
Z poważaniem
Arkadiusz Przybylik
Dział Obsługi Klienta
OPONEO.PL S.A.
i drugi sklep:
Witam,
Niestety ten model opon w chwili obecnej nie jest dostępny na naszym magazynie.
Nie możemy ich pozyskać u producenta, nie jest również dostępna w żadnej polskiej, niemieckiej i holenderskiej hurtowni. Jest nam bardzo przykro ale nie udało nam się również uzyskać żadnej wiarygodnej informacji na temat dostępności tych opon w najbliższym czasie. Dlaczego w takim razie znajduje się na stronie? Na naszej stronie mamy przedstawiony katalog produkowanych opon które znajdują się w ofertach producentów z którymi współpracujemy. W przypadku kiedy towaru niema ani u producenta ani na naszym magazynie staramy się go sprowadzić od naszych partnerów handlowych z całej Europy ale jednak nie zawsze uda się go znaleźć. Nie możemy usunąć produkty ze strony z prostego powodu - na bieżąco musimy kontrolować dostępność tego produktu gdyż dostępność opon jest sprawą na tyle niepewną i zmienną że w każdej chwili może się zmienić na + albo -.
Pozdrawiam !
SklepOpon.pl
Infolinia: 0-790-555-474
Infolinia: 0-793-555-053
Infolinia: 0-790-295-626
czyźby przestali je produkować... szkoda bo dwa nowe kapcie leżą w garażu i ogólnie kupiłem bo podobały mi się i miały dobre opinie. Zakładanie dwóch innych nie wchodzi w grę. Może macie namiary na kogos kto ma dostęp do tych opon . |
|
|
|
 |
hajmanek
Forumowicz
Auto: shogun 2,8 tdi gls
Kraj/Country: UK
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 252 Skąd: gogle
|
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

|
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 18-01-2011, 17:59
|
|
|
Pogadaj z kimś może Ci przywiezie....Sporo mitsumaniaków jest z UK. Przecież raz na jakiś czas jeżdżą do polszy |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

|
Wysłany: 18-01-2011, 21:57
|
|
|
poszukam jeszcze jutro tutaj w Hamburgu jak nie bedzie zamawiam 4 Yokohama at-s G012 |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 18-01-2011, 22:23
|
|
|
Oby były, ja miesiąc temu dostawałem takie odpowiedzi jak Twoje z pierwszego postu, dotyczące Yokohamy AT w moim rozmiarze. W końcu kupiłem General Grabber. Wizualnie bardzo dobrej jakości , zobaczymy jak w jeżdzie.
http://www.agromax.pl/opony/2 |
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

|
Wysłany: 18-01-2011, 22:32
|
|
|
te GG At2 nie wygladają źle w ostateczności te kupię
ciekawy jestem jak z hałasem na asfalcie-róznie piszą |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 18-01-2011, 22:40
|
|
|
Kupiłem HTS bo zależało mi na oponie na asfalt i troche terenu. AT są ciekawe bo mają mozliwość wkręcenie kolców . A jak z głośnością , to dopóki sie nie założy i nie pojedzie to się nie dowiemy Na stronie producenta HTS przedstawiane sa jako bardzo ciche, ale każdy swój wyrób chwali, chociaż cos z prawdy pewnie w tym jest. AT pewnie będzie głośniejszy i pomimo wczesniejszych spojrzeń w kierunku AT jednak zdecydowałem się na HTS. ( 70% szosa 30% teren jest bliższe w moim przypadku prawdzie ) |
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

|
Wysłany: 19-01-2011, 13:02
|
|
|
mam odpowiedź ze sklepu w sprawie Yokohama Geolandar A/T-S G012 265/70R15 112 T
"czas sprowadzenia opony 2 dni, rok produkcji jest niestarszy niż 2009 rok, koszt wysyłki 30 zł"
nadal nie znalazłem Wranglera At/r w tym rozmiarze
90 % opon oferowanych w sklepach internetowych to zakup wirtualny
te sklepy nie mają takich opon |
|
|
|
 |
|