|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] luźne manetki przy kierownicy |
Autor |
Wiadomość |
muniek86
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 GL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2010, 19:03 [Cari 1.6] luźne manetki przy kierownicy
|
|
|
Witam! już trochę czasu czytam to forum i przyznam że okazuje się na prawdę pomocne mam Cari 1,6 i na razie niezbyt duże pojęcie na jej temat, ale do rzeczy:
od początku nie działa mi ani tylna wycieraczka, ani spryskiwacz. Zauważyłem, że kręcąc manetkami coś zaskakiwało ale sporadycznie poza tym manetki są coraz bardziej luźne i latają w górę i w dół(i te z lewej i te gdzie są migacze). niedawno przez to rozklekotanie przestały mi działać wycieraczki na wyłączniku czasowym i działają tylko jak przytrzymam manetkę lekko do góry(wydaje wtedy dziwny brzęk.
Zastanawiam się czy trzeba będzie coś wymieniać czy wystarczy wyczyścić. Przydałoby się też parę wskazówek jak je rozebrać, żeby nie skopać.
A wracając do początku to ostatnio poświęcam autku trochę więcej czasu i w miarę możliwości będę dzielił się moimi doświadczeniami |
|
|
|
 |
|
|