|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 1999r Gliwice |
Autor |
Wiadomość |
Tomii
Mitsumaniak
Auto: C4, BX, Espace 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1889 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 03-06-2010, 12:12 [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 1999r Gliwice
|
|
|
witam ponownie,
w poszukiwaniu mojego wymażonego Galanta trafiłem na coś takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1066674098
cena wydaje się interesująca
Kod: | Rok produkcji (1900 - 2100): 1999
Przebieg (km): 148000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Zamów inspekcję Co to jest inspekcja pojazdu?
Opis
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant , rok 1999.
poj. 2,5l, silnik V6.
Sprowadzony z Niemiec.
Stan bardzo dobry.
Cena 12 700zł zawiera:
akcyzę
tłumaczenie dokumentów
Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% ) |
 |
|
|
|
 |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 344 Skąd: Złotów
|
Wysłany: 03-06-2010, 17:53
|
|
|
Trudno o jakąś konkretna opinię na podstawie zdjęć, gal wygląda ładnie , hamulec ręczny jest za wysoko ale może to tylko kwestia regulacji. Samochody u tego sprzedawcy są raczej dobrze wybrane i zaopatrzone w komplet potrzebnych dokumentów. Mimo wszystko warto przejrzeć inne tematy np .
Powodzenia w wyborze galanta. |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 03-06-2010, 18:44
|
|
|
Samochód niby poliftowy. Maska przednia jest prelift. Komora silnika wygląda na świeżo malowaną. Na klapie bagażnika brakuje trzech diamentów na środku.
Tapicerka wydaje się także przedlift.
Najlepiej poproś o numer VIN. Kilka rzeczy się nie zgadza.
[ Dodano: 03-06-2010, 18:51 ]
Faktem jest, że poliftowe klapy bagażnika miały trzy diamenty na środku, prelift miały napis Mitsubishi po lewej (jak na tym egzemplarzu).
Podejrzewam, że jest to rocznik 1998. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 03-06-2010, 19:30
|
|
|
Prawy tylny bok wygląda na malowany, lewarek recznego sięga niemalże samej góry, sporo niescisłości o ktorych wspomniał fj_mike, komora silnika bardzo odświeżona, w zbiorniczku wyrównawczym brak błynu, na chłodnicy brak oznaczenia i numeru producenta (W polowie odleglosci pomiedzy korkiem a prawym uchwytem powinno byc widoczne) przedni prawy blotnik podejrzewam o malowanie. Zdjecie otwartych tylnych lewych drzwi, brak gumowej oslonki na wylaczniku krancowym (ten blotnik tez podejrzewam ze mogl byc malowany, ale slabo widac na tych zdjeciach), brak radia.
Zadzwonic i dowiedziec sie od wlasciciela co wie o historii auta, niech poda numer VIN. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6103 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 03-06-2010, 21:38
|
|
|
robertdg napisał/a: | komora silnika bardzo odświeżona |
po prostu wymyta mocną chemia nic innego , ta gumke na właczniku można dokupic , wcale nie musi o niczym swiadczyć , najlepiej bedzie jak cię "mocno" interesuje ten egzemlarz , jak zobaczysz auto na zywo , nie ma co gdybac po zdjeciach pamietaj Tomii , jak bedziesz szukał auta za posrednictwem fotek i opierał się na poradach innych to nigdy nie kupisz tego cie tak naprawdę interesuje Ja swojego też kupowałem 3 tyg temu , i tez co poniektórzy pisali ze walony i podejrzany , a na miejscu okazało ze igiełka , brakowało kilku detali Pozdrawiam i zycze sukcesu |
|
|
|
 |
marcino1980
Forumowicz
Auto: eclipse
|
Wysłany: 05-06-2010, 12:01
|
|
|
Witaj,jak na ten przebieg ma mocno wytartą kierownice no chyba że tak światlo pada w moim mam 185tyś zrobione i wygląda o niebo lepiej. |
|
|
|
 |
|
|