Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 1999r Gliwice
Autor Wiadomość
Tomii 
Mitsumaniak

Auto: C4, BX, Espace 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-06-2010, 12:12   [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 1999r Gliwice

witam ponownie,
w poszukiwaniu mojego wymażonego Galanta trafiłem na coś takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1066674098
cena wydaje się interesująca
Kod:
Rok produkcji (1900 - 2100):      1999
Przebieg (km):     148000
Pojemność silnika (cm3):     2500
Moc silnika (KM):     163
Skrzynia biegów:     Manualna
Rodzaj paliwa:     Benzyna

Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:     4/5
Kolor:     Srebrny
Stan:     Używany
Uszkodzony:     Nie
Wyposażenie     ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Zamów inspekcję Co to jest inspekcja pojazdu?

Opis

Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant , rok 1999.

poj. 2,5l, silnik V6.

Sprowadzony z Niemiec.

Stan bardzo dobry.

Cena 12 700zł zawiera:

akcyzę

tłumaczenie dokumentów
Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )

u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Wysłany: 03-06-2010, 17:53   

Trudno o jakąś konkretna opinię na podstawie zdjęć, gal wygląda ładnie , hamulec ręczny jest za wysoko ale może to tylko kwestia regulacji. Samochody u tego sprzedawcy są raczej dobrze wybrane i zaopatrzone w komplet potrzebnych dokumentów. Mimo wszystko warto przejrzeć inne tematy np .
Powodzenia w wyborze galanta.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 03-06-2010, 18:44   

Samochód niby poliftowy. Maska przednia jest prelift. Komora silnika wygląda na świeżo malowaną. Na klapie bagażnika brakuje trzech diamentów na środku.
Tapicerka wydaje się także przedlift.
Najlepiej poproś o numer VIN. Kilka rzeczy się nie zgadza.

[ Dodano: 03-06-2010, 18:51 ]
Faktem jest, że poliftowe klapy bagażnika miały trzy diamenty na środku, prelift miały napis Mitsubishi po lewej (jak na tym egzemplarzu).
Podejrzewam, że jest to rocznik 1998.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 03-06-2010, 19:30   

Prawy tylny bok wygląda na malowany, lewarek recznego sięga niemalże samej góry, sporo niescisłości o ktorych wspomniał fj_mike, komora silnika bardzo odświeżona, w zbiorniczku wyrównawczym brak błynu, na chłodnicy brak oznaczenia i numeru producenta (W polowie odleglosci pomiedzy korkiem a prawym uchwytem powinno byc widoczne) przedni prawy blotnik podejrzewam o malowanie. Zdjecie otwartych tylnych lewych drzwi, brak gumowej oslonki na wylaczniku krancowym (ten blotnik tez podejrzewam ze mogl byc malowany, ale slabo widac na tych zdjeciach), brak radia.
Zadzwonic i dowiedziec sie od wlasciciela co wie o historii auta, niech poda numer VIN.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 03-06-2010, 21:38   

robertdg napisał/a:
komora silnika bardzo odświeżona

po prostu wymyta mocną chemia nic innego :wink: , ta gumke na właczniku można dokupic , wcale nie musi o niczym swiadczyć , najlepiej bedzie jak cię "mocno" interesuje ten egzemlarz , jak zobaczysz auto na zywo , nie ma co gdybac po zdjeciach :) pamietaj Tomii , jak bedziesz szukał auta za posrednictwem fotek i opierał się na poradach innych to nigdy nie kupisz tego cie tak naprawdę interesuje :wink: Ja swojego też kupowałem 3 tyg temu , i tez co poniektórzy pisali ze walony i podejrzany , a na miejscu okazało ze igiełka :) , brakowało kilku detali :wink: Pozdrawiam i zycze sukcesu :)

marcino1980 
Forumowicz

Auto: eclipse
Wysłany: 05-06-2010, 12:01   

Witaj,jak na ten przebieg ma mocno wytartą kierownice no chyba że tak światlo pada w moim mam 185tyś zrobione i wygląda o niebo lepiej.

Odpowiedz do tematu