|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma-Biale tarcze zegarow |
Autor |
Wiadomość |
emsi2109
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 96
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2010, 11:01 Carisma-Biale tarcze zegarow
|
|
|
Witam.Wie ktos z was gdzie mozna dostac biale tarcze zegarow do carismy??na allegro patrzylem to byly ale z krakowa i odbior osobisty.ja mieszkam kolo lublina wiec do krakowa nie oplacalo by mi sie jechac.moze ktos z was ma wzor do wydrokowania?? |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2010, 11:23 Re: Carisma-Biale tarcze zegarow
|
|
|
emsi2109 napisał/a: | Witam.Wie ktos z was gdzie mozna dostac biale tarcze zegarow do carismy??na allegro patrzylem to byly ale z krakowa i odbior osobisty.ja mieszkam kolo lublina wiec do krakowa nie oplacalo by mi sie jechac.moze ktos z was ma wzor do wydrokowania?? |
zagadaj do sprzedawcy czy jest możliwość wysyłki. Zapłacisz trochę więcej, ale dostaniesz towar do domu. Nie powinno byc to problemem dla sprzedawcy - to Ty jesteś klientem
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|