|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dołożenie tempomatu i klimy półatomatycznej |
Autor |
Wiadomość |
Haiku
Forumowicz

Auto: ASX 1.6 + Lancer Intense 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2016, 20:23 Dołożenie tempomatu i klimy półatomatycznej
|
|
|
Witam,
proszę w możliwie prosty sposób opisać w jaki sposób można dołożyć oraz jakie części są potrzebne: tempomat oraz klimę półatomatyczną do Lancer'a 1.5.
1. tempomat: czy wystarczą same przyciski na kierownicę? Czy potrzebna jest jeszcze jakaś dodatkowa taśma? jak wygląda aktywowanie tempomatu? gdzie to można zrobić?
2. klima: czy wystarczy sam panel klimy półatomatycznej? Czy potrzebne są dodatkowe czujniki? jeśli tak to jak one się nazywają oraz gdzie się znajdują.
Jak chłopowi na granicy poproszę prosto... (może jakieś fotki albo manual)
Z góry dziękuję
Ps. czytałem forum. Wiem, że się da i kolega kolegi, który zna kolegę to ma ale nie o takie odpowiedzi mi chodzi. |
_________________ Lancer CS0 4G63
ASX 1.6 |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
|
|
|
 |
|
|