Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2.5 TD] Problematyczne ogrzewanie
Autor Wiadomość
milley 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2.5TD '03
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-01-2011, 23:30   [2.5 TD] Problematyczne ogrzewanie

Mam taką dziwną przypadłość w moim autku z automatyczną klimą, że podczas dłuższej jazdy (mniej więcej ponad 30km) przestaje działać ogrzewanie ustawione poniżej 28 (normalnie mam 23 zimą) i zaczyna dymać chłodnym powietrzem do kabiny. Po podniesieniu ustawienia na ponad 30 znów zaczyna lecieć ciepełko. Na krótkich dystansach efekt ten nie występuje. Przestał mi także działać przycisk ogrzewania przedniej szyby. Macie może jakieś podejrzenia co się mogło stać?

Bushey 
Mitsumaniak

Auto: Pajero II 3.0 V6 auto 1991
Kraj/Country: UK
Wysłany: 11-01-2011, 11:03   

Co do szyby nie wiem (mam PII) ale z tą automatyczną klimą jest u mnie dokładnie tak samo. Pewnie po osiągnięciu temp. np. 20 stopni już tylko wietrzy :) Pomaga ustawienie prędkości nawiewu którymś z przycisków co wyłącza AUTO sterowanie.

milley 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2.5TD '03
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-01-2011, 22:06   

Z tym, że ja sterowanie auto mam wyłączone cały czas.

Odpowiedz do tematu