|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zapytanie - koncert Eltona Johna w Wa-wie |
Autor |
Wiadomość |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 26-05-2010, 22:13 Zapytanie - koncert Eltona Johna w Wa-wie
|
|
|
Witam!
Mam zapytanie do warszawiaków:
Jak najlepiej dojechać na Stadion Polonii gdzie odbędzie się koncert Eltona Johna?
Jak najlepiej podjechać pod stadion? Będę jechał z Bytomia.
Gdzie zaparkować, żeby było blisko do auta i bezpiecznie?
Proszę podajcie jakieś pomocne wskazówki co, jak, gdzie najlepiej...
I najważniejsze: czy Warszawa jest przejezdna, nie ma jakiś objazdów z powodu powodzi?
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
romero
Mitsumaniak

Auto: L200 INSTYLE/2008/136 KM/AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-05-2010, 22:25
|
|
|
Na wysokości Starówki nad Wisłą jest parking strzeżony,dosyć duży.Do stadionu Polonii
jakieś 20-25 min drogi spacerkiem przez Nowe Miasto.Jak będzie ładna pogoda to gorąco polecam.Kiedyś był parking również przy samej Polonii ale nie wiem jak teraz.
Ja bym jechał w Wa-wie cały czas prosto.Po lewej miniesz Pałac Kultury i jak pod stadion to na pierwszym rondzie za Pałacem w lewo.Jak na ten parking to mijasz Pałac jedziesz przez dwa ronda prosto,wjeżdżasz na most Poniatowskiego i pierwszy możliwy zjazd (jeszcze przed Wisłą) w prawo,chyba na Gdańsk są znaki.Jedziesz sobie mając po prawej stronie Wisełkę,mijasz tunel (wzdłuż rzeki),przejeżdżasz pod mostem Śląsko-Dąbrowskim,mijasz kolejne światła i po lewej Zamek Królewski i pod nim ów parking.Jak na parking to zawracasz na następnych światłach a jak na Polonię to również na tych światłach, skręcasz w lewo jedziesz pod górkę i też dojedziesz.
Pozdrawiam. |
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2010, 02:08
|
|
|
wielkie dzięki romero, za informacje! Trasa zaplanowana
Pozdrawiam! |
|