|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance 2,5V6, 1999r, sedan, czarne skóry, Czaple |
Autor |
Wiadomość |
czerwony88
Forumowicz
Auto: galant EA5A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-06-2010, 21:12 [EAx 97-04] Avance 2,5V6, 1999r, sedan, czarne skóry, Czaple
|
|
|
Witam!
Co myślicie o tym aucie?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C13144713.html

Kod: | Mitsubishi Galant AVANCE 99' + CZARNA SKÓRA , V6
Cena (brutto):
16 300 PLN / 4 021 EUR (do negocjacji
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, 139 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, granatowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Witam! Na sprzedaż Mitsubishi Galant w poliftingowej wersji "Avance" z silnikiem 2.5 V6 +manualna skrzynia biegów+ CZARNA SKÓRZANA TAPICERKA!!
() Samochód zakupiony bezposrednio od właścicielki-kobieta! Od nowości auto było u niej,stad tak niski przebieg,który potwierdza książka serwisowa,faktury/rachunki i przede wszystkim stan auta! Wyposażenie auta:
-CZARNA SKÓRZANA TAPICERKA
-Wersja "AVANCE" -orginalnie montowane sportowe ospojlerowanie
-17 calowe alufelgi z 2 NOWYMI oponami DUNLOP
-Sportowe/obniżajace zawieszenie
-elektrycznie regulowane fotele z przodu
-podgrzewane fotele-działające idealnie
-5 zagłówków
-2 podłokietniki
- elektroniczne zegary HIGH KONTRAST
-regulowaną kierownice
-Tempomat
-4 elektryczne szyby
-elektryczne lusterka
-składane lusterka
-podgrzewane lusterka
-4 poduszki powietrzne
-klimatyzacje typu KLIMATRONIK
-centralny zamek sterowany z pilota
-halogeny
-w cenie dodaje równiez komplet kół zimowych- Alufelgi 15 calowe z oponami zimowymi
Auto cały czas garażowane,oraz serwisowane,od nowości w jednym domu!!
Możliwośc powrotu autem na kołach!
Możliwośc zarejestrowania auta w Polsce!!
Więcej szczegółowych informacji pod numerem tel. 692964520
Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 692964520 |
[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 23-06-2010, 21:20 ]
Proszę dostosuj temat do wzoru jaki tutaj obowiązuje. Jeśli będziesz miał jakieś problemy, pytaj śmiało |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 23-06-2010, 21:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
atsar
Mitsumaniak młody Roch :)

Auto: Explorer 4.6, Galant E32
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 857 Skąd: Grudziądz/Dolna Grupa
|
Wysłany: 22-06-2010, 22:16
|
|
|
wyglada calkiem niezle,
ale:
-galka juz bez skorzanej oslony, a ja w swoim ja sciagalem przy 270tys km, wiem ze niektórym się ręce moga bardziej pocić, ale przecież "uzywany przez kobiete", takze watpie w to, zasada nr jeden ukrywasz przebieg, możesz ukrywać dużo więcej. Poza tym (bez obrazy drogie Panie) często jak używała samochód naprawdę kobieta to sprzęgło do wymiany w najbliższym czasie
Dolicz sobie akcyze od wartosci rynkowej, tj ok 12 tys zl 18,6% rejestracje 766zl i ubezpieczenie i masz auto za co około jak nie ponad 20tys bez gazowni...
pozdrawiam |
_________________ !!PeAcE!!! |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 22-06-2010, 22:30
|
|
|
Drobiazg ale dalekosiężne powinny świecić z długimi. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-06-2010, 09:54
|
|
|
W Niemczech kobiety inaczej jezdza niż w Polsce, powiem tak, jeździłem nie jednym świeżym samochodem z Niemiec po kobiecie. Tylko jeden przypadek był, że sprzęglo było zajechane, ale dawało sie o wyczyć od razu, jeszcze to było przy szmelc wagenie podejrzewam, że w Galancie jakby bylo jeżdżone tak jak w szmelc wagenie, to już dawno skrzyni by nie było, pozatym jeżeli jeżdził ktoś z aktywną nogą sprzęgła, to dywanik będzie wytarty tuz pod sprzęgłem, w normalnych warunkach są to okolice, jak nie pod pedałem hamulca, to pomiędzy pedałem hamulca i gazu, przecież nikt nie będzie jeżdził z nogą na sprzęgle, no chyba że go tak nauczono.
Co do wyposażenie wnętrza, ale lewarek zmiany biegów to napewno nie jest w skórze, kierownica hmmmmmmm... na tych zdjeciach mozna odczytac ze takze nie jest w skorze, a lewarek recznego dla odmiany jest w skórze, jakaś swoista kombinacja, może samochod faktycznie miał skórzane te elementy, ale zostały zmienione ze względow wizualnych, bo kobita zapuszczała długie paznokcie, albo miała tipsy i po paru latach uzywania, kierownica i lewarek biegów wyglądały jakby wściekły burek wpadł do auta i je odbryzł. Do tego możnaby jeszcze podpisać teorie, że jak by to faktycznie była elegancka Pani z paznokciami, czy Tipsami, to pod dywanikiem kierowcy w wykładzinie można poszukać dziury od obcasa.
Można sobie dywagować, ale jak się nie obejrzy auta to cięzko coś więcej powiedzieć w jego temacie. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Soniacz
Nowy Forumowicz Soniacz
Auto: Brak
|
Wysłany: 23-06-2010, 12:34
|
|
|
Auto sporo czasu już chyba widnieje w ogłoszeniach |
|
|
|
 |
czerwony88
Forumowicz
Auto: galant EA5A
|
Wysłany: 23-06-2010, 13:28
|
|
|
Dzięki za opinie.Widzę że to auto jest co najmniej podejrzane,więc nie wchodzi w grę. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 23-06-2010, 21:28
|
|
|
Wczoraj na topie była wajcha ręcznego.
Dzisiaj gałka zmiany biegów
czerwony88 napisał/a: | Widzę że to auto jest co najmniej podejrzane,więc nie wchodzi w grę. |
Po czym to stwierdziłeś?
Przede wszystkim poproś o dokładne zdjęcia wnętrza, zobaczymy jaki jest wymęczony
Nie twierdzę, że to auto jest idealne (takiego nie znajdziesz) ale nie powinieneś go skreślać już skreślać. Warto wgłębić się w temat i mieć pewność.
Jeżeli uważasz, że cena jest trochę za duża to nie celuj w wersję Avance. Niestety są jeszcze w cenie. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ApAcHoS
Mitsumaniak

Auto: Volvo C70 Cabrio/ Grandis
|
Wysłany: 24-06-2010, 10:01 Re: Avance 2,5V6, 1999r, sedan, czarne skóry, Czaple
|
|
|
Autko bardzo ładne ale czy mi się zdaje czy komora silnika jest zielona ??? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 24-06-2010, 11:21
|
|
|
ApAcHoS napisał/a: | czy mi się zdaje czy komora silnika jest zielona | Niebeska - znaczy granatowa, samochód jest ciemno granatowy |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
ApAcHoS
Mitsumaniak

Auto: Volvo C70 Cabrio/ Grandis
|
Wysłany: 25-06-2010, 07:26