|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
cornello9
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 415
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2010, 20:52 Wycieraczki
|
|
|
Witam moj brat wybral sie dzis na wycieczke protonem i przed chwila powiedzial mi ze wycieraczki przestaly dzialac,silnik wycieraczek pracuje,ale wycieraczki nie chodza.
Jutro sie za to zabiore bo jest juz ciemno i zimno ale czy mial ktos podobny problem bo nie chcial bym bladzic moze ktos mnie naprowadzi na wlasciwy temat
[ Dodano: 10-12-2010, 23:24 ]
nie dawalo mi to spokojnie spac poszedlem i zrobilem okazalo sie ze trzpien ktory laczy dwa ramiona wycieraczek spadl na (byl zabezpieczony plastikowa nakretka),wszystko juz jest ok |
|
|
|
 |
S_T_E_F_F
Mitsumaniak

Auto: PROTON 415 GLSI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lut 2009 Posty: 33 Skąd: LEGNICA
|
Wysłany: 30-12-2010, 14:14
|
|
|
Miałem podobny problem w tamtym roku...Również trzpień , z tym ze się rozpadł i na szrocie znalazłem coś takiego...Podmiana i od tamtej pory wszystko jest jak należy... |
|
|
|
 |
ravalski
Forumowicz RaV
Auto: Proton 415 GLSi
|
Wysłany: 06-01-2011, 19:08
|
|
|
Dokładnie jak kolega powyżej, nawet sam fakt piszczenia wycieraczek to w zasadzie ciężko poruszający sie sworzeń w plastikowej tulei. Ja dopasowałem z Galanta, przy czym plastikowe gów... ma nieco inny wymiar niż w protonkach wiec dosztukowałem |
|
|
|
 |
|
|