|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] czarne kombi Czaple 1998r 2,5 V6 |
Autor |
Wiadomość |
herson
Nowy Forumowicz
Auto: Forester
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-06-2010, 14:13 [EAx 97-04] czarne kombi Czaple 1998r 2,5 V6
|
|
|
Witam,
Może sie wydawać, że to mój pierwszy post, ale będąc pewnym, że nie będę miał doczynienia z galantem, poprosiłem admina o wykasowanie moich danych. Sytuacja jednak się zmieniła, no nowo poszukuję kombi w 2,5 i trafiłem znowu na Wasze forum.
Tym samym witam ponownie i z racji, że nie znalazłem tematu o ogłoszeniu, które mnie interesuje, proszę o opinie i kilka słów.
Oczywiście temat kupna samego galanta jest mi znany, wszelkie zalety, bolączki itp itd, znane, forum przeczytane, sprzedawcy z Czapli czy Gliwic etc.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13186355
Cena (brutto):
8 600 PLN / 2 086 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1998, Data rejestracji: 11/1998, 227 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Mitsubishi Galant w orginalnej wersji Sport Edition w kolorze CZARNYM, z końca 1998 roku, silnik 2.5 V6 +manualna skrzynia biegów ! Auto od nowosci w rekach jednego właściciela,rocznik 1960. Auto jak na swoje lata jest zadbane,srodek czysty,lakier również ma się jeszcze dobrze. Auto jest bezwypadkowe! Całe wyposażenie sprawne. Na aucie założone są alufelgi 17 calowe z Idealnymi oponami firmy DUNLOP. Do auta dodaje również komple kół zimowych z prawie nowymi oponami. Osoby zainteresowane prosze o kontakt pod numerem tel. 880579764.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 880579764
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
_________________ Pzdr,
Sławek |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 10-06-2010, 14:32
|
|
|
Zadzwoń do sprzedawcy, dowiedziec się coś na temat tego auta, zajmuje sie sprzedaza tych aut wiec napewno przedstawi Ci w miare rzetelnie stan auta, po zdjeciach ciezko cos powiedziec, jak tak patrze, to wydaje mi sie ze brakuje czesci lewego nadkola przedniego, atrapa jest zmieniona, wg mnie cena bardzo atrakcyjna, zadzwon, popytaj. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
herson
Nowy Forumowicz
Auto: Forester
|
Wysłany: 10-06-2010, 14:39
|
|
|
Zadzwonię na pewno
Zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie dlaczego na kilku zdjęciach, świecą się wszystkie kierunki ( czyżby uruchomione były awaryjne, a fotograf za każdym razem uchwycił mrugnięcie na zdjęciu? ), podobnie jak światła stopu, a jak tak, dlaczego nie ma trzeciego? |
_________________ Pzdr,
Sławek |
|
|
|
 |
pitbu77
Mitsumaniak Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 728 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 10-06-2010, 21:58
|
|
|
herson napisał/a: | odobnie jak światła stopu, a jak tak, dlaczego nie ma trzeciego? |
Drogi kolego, światła stopu są w tej samej żarówce co postojowe. Na zdjęciach widzisz włączone lampy przeciwmgielne. A co do kierunkowskazów: niektórzy mają takie szczęście żeby trafić zawsze gdy akurat świecą...
A tak poza tym auto wygląda fajnie, oczywiście bez dotknięcia i pomacania to możemy sobie opowiadać i domniemywać co jest OK a co nie tak. Brak zdjęć komory silnika i ogólna jakość zdjęć taka sobie. |
_________________ ラリードライバーは、横にそれをします - Rally drivers do it sideways
"Nie ucz świni śpiewać bo stracisz czas i zdenerwujesz świnię"
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 11-06-2010, 18:45
|
|
|
Wydaje mi się, że nie jest na obniżonym zawieszeniu.
Poza tym nie ma się czego czepiać. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ApAcHoS
Mitsumaniak

Auto: Volvo C70 Cabrio/ Grandis
|
Wysłany: 12-06-2010, 15:05 Re: czarne kombi Czaple 1998r 2,5 V6
|
|
|
Gościu co handluje tylko Galantami z miejscowości Czaple jest przez wielu polecany i ściąga bardzo ładne "rodzynki" więc ja np. jego polecam. |
|
|
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 13-06-2010, 13:34
|
|
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę...
-Klapa z tyłu przedlift (napis Galant zamiast znaczka)
-Maska z przodu przedlift (bez garba)
-zderzak przód polift (sport edition)
-tapicera, hmmm u mnie plastiki są wsio czarne a panel w środku srebrny, tu looks jak przedlift ale mogę się mylić bo foty słabe...
-u mnie przednia szyba ma niebieski pasek przeciwsłoneczny, były robione bez?
A może jest to jakaś pierwsza wersja liftowa (1998r)?
A może jakaś kombinacja z Holandii (oni zawsze coś mają inaczej)?
Cena spoko, kolorek też, fajnie że kółka w dobrym stanie bo to zawsze mniej kasy na wywalenie...
Warto by w vin'a spojrzeć... |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 13-06-2010, 13:45
|
|
|
annihilator napisał/a: | Poprawcie mnie jeśli się mylę. |
Mylisz się.
annihilator napisał/a: | -Klapa z tyłu przedlift (napis Galant zamiast znaczka)
-Maska z przodu przedlift (bez garba) |
To jest przedlift. 1998r.
annihilator napisał/a: | -zderzak przód polift (sport edition) |
Zderzak w SE nie zmienił się w czasie liftingu.
annihilator napisał/a: | -tapicera, hmmm u mnie plastiki są wsio czarne a panel w środku srebrny, tu looks jak przedlift ale mogę się mylić bo foty słabe... |
Środek i plastiki są takie jak to w SE bywało. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ramzeslew
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 TD
|
Wysłany: 29-06-2010, 00:01
|
|