|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 16-05-2014, 10:46 |
Cari 1.6 wawa |
Autor |
Wiadomość |
vrilya
Nowy Forumowicz
Auto: była-Carisma 1.8GLS A/T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2010, 18:16 Cari 1.6 wawa
|
|
|
Witam serdecznie. Planuje aktualnie zmienic moja stara cari 1.8 z 1996roku na cos nowszego i miedzy innymi rozgladam sie za nowsza;) Czy ktos byl i ogladal, lub tez ma czas spojrzec na samochod z tego ogloszenia: http://www.allegro.pl/sho...item=1095590568 ?
Wiem ze przebieg az podejrzanie niski, ale jako ze samochod jest z polskiego salonu i ma w opisie ksiazke serwisowa, byc moze jest prawdziwy. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
arkadiuszf4
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2010, 18:31
|
|
|
Ze zdjęć widać auto zadbane co do końca może nie odzwierciedlać stanu faktycznego ,jeszcze kwestia motoru w jakim jest stanie, dobrze było by obejrzeć auto dokładniej a co do przebiegu to jest różnie ,zależy kto i jak nim jezdził .Mój teść w 1999 r. kupił se nowego Matiza z salonu i do tej pory przejechał ledwie 90 tyś. km także przebieg może być prawdziwy ale i nie musi. |
_________________ Moja Carisma
 |
|
|
|
 |
|
|