|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Problem z nawiewem (foto) |
Autor |
Wiadomość |
artury2000
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9 DID Comfort 2003r
|
Wysłany: 25-06-2010, 19:15 [Cari 1.9DI-D] Problem z nawiewem (foto)
|
|
|
Witam,
potrzebuję pomocy, jak samemu naprawić plastikową kratkę nawiewu po stronie kierowcy. (załączam foto)
Wyskoczyły niektóre poprzeczki, blokując możliwość poruszania jej w rożnych kierunkach.
zablokowała się i już
chcę się dobrać do niej ale się boję, że coś nabroję...........
Być może ktoś miał ten sam problem, będę wdzięczny za każdą podpowiedź.
pozdrawiam - artury2000
foto:
http://yfrog.com/j8zdjcie032gj |
|
 |
kris80
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 16V (GLS) 97r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 727 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 25-06-2010, 23:31
|
|
|
Bardzo łatwo to wyjąć, musisz tylko czymś ostrym podważyć i napewno wyjdzie cały nawiew i niczego nie popsujesz. Podejrzewam że połamały ci sie takie "wypustki, bolczyki" dzieki którym te poszczególne części nawiewu sie obracaja. |
_________________ Tylko Mitsu
 |
|
|
|
 |
artury2000
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9 DID Comfort 2003r
|
Wysłany: 29-06-2010, 20:39
|
|
|
Dzięki,
kris80, miałeś racje ukruszone są po bokach okrągłe malutkie wypustki, które trzymają poziom poprzeczki nawiewu.
Trudno, musi już tak zostać, przekręciłem na szybę boczną na stałe. bo znaleźć taką kratkę to raczej niemożliwe . |
|
 |
Centosz
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DiD '00r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 426 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 29-06-2010, 23:57
|
|
|
Możliwe możliwe. Kontroluj allegro.Napewno sie pojawi.Ja tak szukałem tylnych chlapaczy.3 miechy siedziałem na allegro aż wreszcie dorwałem. |
|
|
|
 |
|
|