|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:55 |
jade po samochod |
Autor |
Wiadomość |
wojtekpl
Forumowicz
Auto: carisma elegance 1.9 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-07-2010, 20:57 jade po samochod
|
|
|
panowie czas wyruszyc w Polske celem zakupu carismy i tylko carismy zaczynam od elbląga mam tylko 330 km do tego miejsca.komentarze mile widziane odnosnie tego autka
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14033258 |
|
|
|
 |
Moomin
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Pomógł: 19 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1205 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 05-07-2010, 22:30
|
|
|
Są tu lepsi ode mnie w wychwytywaniu różnych problemów. Poczekaj co powiedzą. Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać. To jedna niezgodność sugerująca jakąś naprawę przodu auta. Druga którą widzę to oznaczenia pod tylną klapą - zwróć uwagę na ich rozmieszczenie. Powinny być naklejone symetrycznie względem klapy bagażnika, a tu widać, że napis Carisma jest dużo bliżej niż napis DID. Wielce prawdopodobne, że to auto wcale nie jest bezwypadkowe. Trzecie zastrzeżenie jest takie, że to komis, a tam naprawdę trudno o dobry samochód bez przekrętów. |
|
 |
zbycho77
Mitsumaniak
Auto: Renault Scenic II, Colt VI 1.5
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 495 Skąd: Lublin/Łęczna/Turka
|
Wysłany: 06-07-2010, 22:37
|
|
|
Moomin napisał/a: | Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać. |
Moim zdaniem to auto nie jest po drugim liftingu i jest OK, powinny być jak tu - lampy jasne, grill ze srebrną obwódką i czerwone emblematy. Początek 2001 to jeszcze przed drugim liftingiem. Resztę trudno wychwycić, zderzak z przodu lekko idzie do dołu, ale to norma. Może maska trochę nie idealnie leży, ale ogólnie OK. Oczywiście Moomin ma rację, uważaj bo to komis, ale można go sprawdzić ... |
_________________ Zbyszek |
|
|
|
 |
Moomin
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Pomógł: 19 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1205 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 07-07-2010, 10:12
|
|
|
zbycho77 napisał/a: | Moomin napisał/a: | Ja widzę tyle, że auto jest po drugim liftingu i powinno mieć ciemne lampy i cały ciemny grill natomiast jest jak widać. |
Moim zdaniem to auto nie jest po drugim liftingu i jest OK, powinny być jak tu - lampy jasne, grill ze srebrną obwódką i czerwone emblematy. Początek 2001 to jeszcze przed drugim liftingiem. Resztę trudno wychwycić, zderzak z przodu lekko idzie do dołu, ale to norma. Może maska trochę nie idealnie leży, ale ogólnie OK. Oczywiście Moomin ma rację, uważaj bo to komis, ale można go sprawdzić ... |
No właśnie nie wiem. Środek jest po liftingu - pełna skóra. Przed liftingiem było tak jak u mnie pół-skóry i drewniana kierownica. Tu już tego nie ma i dodatkowo samochód ma wszystkie listwy w kolorze nadwozia. Przed liftingiem były czarne. Może jakaś przejściówka w takim razie bo ma cechy i jednego i drugiego. |
|
 |
|
|