|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] skrzynia |
Autor |
Wiadomość |
Dziumek
Forumowicz
Auto: avenger.silnik 420a eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2010, 20:55 [2G 95-99] skrzynia
|
|
|
wiatam znów mam problem ;p w skrzyni mam padniete wszestkie synchronizatory ;p mam teraz druga skrzynie tylko ze z nej wyskakuje piatka wogule nie ma blokady tak jakby , ale jak ja przytzymam to jedzie jest to w silniczzku 420a i teraz pytanie czy jest jakas mozliwosc w miare latwa przelozyc synchronizatory lub cos co bedzie trzymalo ta piatke na swoim miejscu ;p (nie wiem jak to sie nazywa ;p) co jest latwiejsze do przelozenia i jak to mniej wiecej wyglada ;pp
[ Dodano: 18-08-2010, 18:53 ]
witam moze to nie miejsce na ogloszenie ale jestem zmuszony napisac na forum to wkoncu . Kupie skrzynie biegów manuala 5 biegowa do eclipse 420a w rozsadnej cenie pilnie prosze o kontakt pozdrawiam Bartek . tel . 5141 54 168 |
|
|
|
 |
|
|