|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zasada działania środkowej lampki wewnętrznej |
Autor |
Wiadomość |
kozioł
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 96r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2010, 21:32 zasada działania środkowej lampki wewnętrznej
|
|
|
Witam
czy ktoś mógłby umieścić zdjęcie jak wygląda środkowa lampka oświetlenia wewnątrz auta.
Mam CARI 96 , i cos stało się z suwakiem który załącza i wyłącza lampkę. Rozkręciłęm i coś się wysypało , jakaś blaszka , spręzynka i kawałek plastiku pękniętego. Nie wiem jak to wyglądało przed rozkręceniem , może udało by mi się to jakoś naprawić.
z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 16-07-2010, 12:59
|
|
|
złóż na oko przy podłączonym prądzie, zobacz kiedy sie swieci przy otwartych drzwiach a kiedy nie..... ja mam gorszy problem bo mi sie ten plastik ułamal co spreżynke trzyma w srodku a nigdzie nie moge dostac, wszedzie cala lampke sprzedaja....moze ktos ma taki przełącznik?? |
|
|
|
 |
kozioł
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 96r.
|
Wysłany: 16-07-2010, 13:11
|
|
|
no właśnie mi się też ułamał , ale go skleiłem , tylko nie cały , a nie wiem gdzie ta sprężynka ma być , bo powinna chyba przytrzymywać tę blaszke co się przesuwa po stykach. A wogóle do d..py to jest zrobione , chyba kupię używaną lampkę . Albo ustawię na stałe że ma się świecić tylko przy otwartch drzwiach |
|
|
|
 |
|
|