Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsu amorki co i jak
Autor Wiadomość
karpin87 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 97r sedan
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-07-2010, 10:37   Mitsu amorki co i jak

Witam mam problem z dobraniem amorkow do swojej cari jest to model z 97r 90 koni silnik 1.6 sedan mam problem bo krzykneli mi w pewnym sklepie 430zł za sztuke pomocy szukam czegos do 240 zł za sztuke zna ktos jakies sklepy z amorkami moze jakas hurtownia cos co nie uderzy po kieszeni

kuken 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,6 GL '99
Wysłany: 24-07-2010, 09:10   

Polecam Allegro:
http://allegro.pl/listing...a&change_view=1

Przed zakupem sprawdź w katalogu Kayaba oznaczenia amortyzatorów dla Twojego modelu.

Faraday 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DID
Wysłany: 24-07-2010, 09:17   

kuken napisał/a:
Polecam Allegro:

A ja polecam zwykłe sklepy :P

Jakiś czas temu kupowałem amortyzatory do Fiata i w normalnym sklepie były dużo tańsze niz na allegro czy w internetowych. Różnica wyniosła ok. 20zł na jednej sztuce no i odpadł koszt przesyłki w wysokości 15zł albo więcej 8)

W internecie nie zawsze jest taniej.

A co do KYB - wszyscy polecają, więc i ja polecam :wink:
We Fiacice na tych amortyzatorkach autko trzymało się drogi jak przyklejone. Fakt, troche podskakiwało, ale to przez niską masę. W Cari powinno być lux 8)

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2010, 18:18   

Oczywiście polecam KYB. Jeżeli chcesz jednak zaoszczędzić zawsze możesz wybrać coś z niższej półki, lecz ciągle "dające radę" - Monroe.

Odpowiedz do tematu