|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jaki do olej do skrzyni biegów eclipse g3 2,4 automat |
Autor |
Wiadomość |
eclipsini
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2010, 09:25 jaki do olej do skrzyni biegów eclipse g3 2,4 automat
|
|
|
Witam serdecznie
Na wstępie chciałbym powitać wszystkich mitsumaniaków, chciałbym również dodać, iż od niedawna zostałem szczęśliwym posiadaczem eclipse 2001 2,4 automat ben +LPG ( proszę bez pocisku, że to gaz, kupiłem z sekwencją)
Jak w temacie Drodzy Forumowicze, jaki olej byłby optymalny do skrzyni automatycznej do miska oraz jaki filtr
Druga sprawa pojawil mi sie blad w komputerze błąd P0705 - czujnik biegu skrzyni biegów , sensor PRLND, zapalila sie kontrolka service engine soon, elektryk powiedział, że czujnik może być walnięty, jestem nowicjuszem jesli chodzi o miski takze prosze o jakies porade
pozdrawiam |
|
|
|
 |
kamil4711
Forumowicz

Auto: Eclipse 2G 95r. 420a N/A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Cze 2009 Posty: 197 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 16-07-2010, 15:49
|
|
|
Do automata najlepiej cgyba coś z ATF+4 najlepiej ze strony Millersa np. Millermatic , przesyłka darmocha , co do czujnika to prawdopodobnie do wymiany i nic tu więcej chyba się nie wymyśli ew. coś z instalacją i kostką doprowadzającą . |
|
 |
|
|