|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5V6 SE, 1998r, Zabrze |
Autor |
Wiadomość |
kruhy
Nowy Forumowicz
Auto: civic '97
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-07-2010, 18:30 [EAx 97-04] Galant 2.5V6 SE, 1998r, Zabrze
|
|
|
Link ogł.:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C13999616.html

Kod: | Wersja: VI, Rok produkcji: 1998, 189 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, tuning
Opis pojazdu:
- ZADBANY ŚRODEK
- WSZYSTKO SPRAWNE(KILMTRONIK ITP.)
- TROCHE KOROZJI NA NADKOLACH
- KSIĄŻECZKA SERWISOWA
- 100% ORGINAL SPORT EDITION |
Fotka:
http://www.fotosik.pl/pok...55189e1236.html |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 23-07-2010, 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
badmdfk
Mitsumaniak dnb forever

Auto: A4/B6 1.8t s-line,Colt CZ3 1.3
|
Wysłany: 23-07-2010, 16:16
|
|
|
Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma. Wiem bo od niego kupiłem swojego gala i kiedyś jak byłem u niego to właśnie stał i nawet go chwilę oglądałem, ale szczerze powiem, że nie pamiętam w jakim był stanie, pamiętam tylko, że mi się podobał nawet tylko ja jednak wolałem kombi. Sprzedawca jest znany, kilka osób na forum już od niego kupiło autka i z tego co widzę nikt nie narzeka. Ja w każdym razie jestem zadowolony. Zadzwoń zapytaj gość też może sprowadzić coś pod zamówienie. No i z tego co pamiętam jak rozmawialiśmy to chciał go zostawić dla siebie, ale chyba jednak się rozmyślił. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 25-07-2010, 10:41
|
|
|
badmdfk napisał/a: | Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma |
Skąd takie przypuszczenia |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-07-2010, 10:54
|
|
|
badmdfk napisał/a: | Jak się nie mylę robioną lub zmienianą maskę ma. Wiem bo od niego kupiłem swojego gala i kiedyś jak byłem u niego to właśnie stał i nawet go chwilę oglądałem, ale szczerze powiem, że nie pamiętam w jakim był stanie, pamiętam tylko, że mi się podobał nawet tylko ja jednak wolałem kombi. Sprzedawca jest znany, kilka osób na forum już od niego kupiło autka i z tego co widzę nikt nie narzeka. Ja w każdym razie jestem zadowolony. Zadzwoń zapytaj gość też może sprowadzić coś pod zamówienie. No i z tego co pamiętam jak rozmawialiśmy to chciał go zostawić dla siebie, ale chyba jednak się rozmyślił. | Mylisz się, to nie to auto które widziałeś. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|