|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, kombi, Pionki |
Autor |
Wiadomość |
snickers
Nowy Forumowicz
Auto: POSZUKIWANY GALANT KOMBI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2010, 15:13 [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, kombi, Pionki
|
|
|
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C14536935.html

Kod: | Cena (brutto):
12 700 PLN / 3 184 EUR (do negocjacji)
Finanse:
OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 295 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1998, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 164 KM (121 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Szwajcaria, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Auto sprowadziłem pół roku temu ze Szwajcarii, posiadam pełną dokumentację serwisową, bogate wyposażenie:
ABS, KONTROLA TRAKCJI - TCL, 4 X PODUSZKA POWIETRZNA, KLIMATYZACJA KLIMATRONIK, 4 X EL. SZYBY, EL. LUSTERKA, DUŻY PANORAMICZNY SZYBERDACH, RADIO PLUS ZMIENIARKA CD, ELEKTRYCZNA REGULACJA FOTELI, PRZEDNIE FOTELE PODGRZEWANE, HALOGENY, TEMPOMAT, FELGI ALUMINIOWE.
Więcej informacji pod telefonem 665 977 540.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Pionki (woj. mazowieckie),
tel.: +48 665-977-540 |
Podoba mi się silnik i wyposażenie. ktos wie cos więcej na temat tego egzemplarza??
[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 08-08-2010, 17:25 ]
Dostosowałem twój post do wzoru jaki tu obowiązuje |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 08-08-2010, 17:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 08-08-2010, 17:31
|
|
|
snickers, na tych zdjęciach nie widać nic niepokojącego. Kierunki zmienione na białe, ale tylko przednie. O bocznych zapomniał
Brak zdjęć prawego przodu.
Poproś o zdjęcia komory silnika, aby sprawdzić stan kielichów oraz zdjęcia tylnych nadkoli.
Brak przebiegu w ogłoszeniu. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|