Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galanty GDI, 2000r Ostróda; 1999r Złotów - prosz
Autor Wiadomość
kub 
Mitsumaniak

Auto: BMW E39
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-08-2010, 14:55   [EAx 97-04] Galanty GDI, 2000r Ostróda; 1999r Złotów - prosz

Witam!

Czy ktoś zna ten samochód? Mały przebieg i trochę niepokoi brak zdjęcia silnika i tyłu.

Pozdrawiam!
1. http://otomoto.pl/mitsubi...-C14831200.html

Kod:
Cena (brutto):

12 600 PLN / 3 147 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 335 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 01/2009, Przegląd: 01/2011, Ubezpieczenie: 01/2011, 145 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2400 cm3, benzyna, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, ksenony, światła przeciwmgłowe, reg. wysokość podwozia, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:

Witam!
Mam do sprzedania Mitsubishi Galanta 2.4 GDI 150KM w wersji Sport Edition.
Auto sprowadzone z Niemiec w 2009r. Zakupione od osoby prywatnej,która była pierwszym właścicielem od nowości.Jest w 100% bezwypadkowy. Stan auta określam jako bardzo dobry.
Polecam.Możliwa Zamiana na Tańsze, Śmiało Dzwoń i pytaj może sie dogadamy...
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , JANÓW (woj. lubelskie),
tel.: +48 798-512-430 , +48 514-035-677

Kolejne pytanie, kolejny samochód - na otomoto stoi, że od mitsumaniaka. Ktoś kojarzy to auto?
2. http://otomoto.pl/mitsubi...-C13462079.html

Kod:
Cena (brutto):

12 900 PLN / 3 222 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 307 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 2000, 179 610 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2351 cm3, benzyna, niebieski, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Opis pojazdu:

Witam serdecznie,

Mam do sprzedania niesamowitą perełkę!!! Mitsubishi Galant 2,4 GDI!! Samochód od MITSUMANIAKA!!

Samochód jest zadbany i dopieszczony w każdym calu. W aucie nigdy nie było palone. Wszelkiego rodzaju wymiany i naprawy robione na bieżąco. Samochód nie skalany myjnią automatyczną. Można by wymieniać, ale najlepiej przekonać się samemu! Auto nosi normalne znamiona użytkowania.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny – 508 120 782
Informacje, których udzielę będą rzetelne i prawdziwe. Zainteresowanym prześlę więcej zdjęć.
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Złotów,
tel.: +48 508 120 782

Jeśli właściciel czyta tego posta to proszę o kontakt 692 401 458.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 01-09-2010, 16:21, w całości zmieniany 3 razy  

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 31-08-2010, 14:58   

ja tam GDI już nie kupię drugi raz w życiu na bank :mrgreen: szukaj V6 to taka przyjacielska rada :wink: a tutaj masz dużo info:
GDI

kub 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-08-2010, 15:06   

W takim razie szybkie pytanie - wiem, że to wszystko zależy od wzwyżek, ubezpieczyciela i innych czynników. ale załóżmy, że rejestrowałbym go na kogoś, kto nie ma wzwyżek do OC - jak duża jest różnica między powiedzmy 2.0 o 2.5 V6? Skoro już spotykam się z krytyką GDI. :)

sebo199 
Mitsumaniak

Auto: BMW 525 td
Wysłany: 31-08-2010, 15:14   

Jeżdżę Galantem GDI i jakoś nie mam problemów. Jak dbasz tak masz. Czyszczenie przepustnicy czy stukające popychacze zaworów trafiają się też w 2.0 i v6. U mnie nic się nie dzieje a większość mitów o GDI powstało nie wiedzieć skąd.

kub 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-08-2010, 15:22   

Akurat tych zabiegów się nie boję, trochę o nich poczytałem i mam nieopodal fachowca od japońców. Dzięki za pomoc!

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 31-08-2010, 15:23   

u mnie też teoretycznie nic się nie dzieje poważnego,ale stukające popychacze strasznie psują kulturę pracy a ja akurat jestem na to uczulony:) a wymiana tych popychaczy w 2,0 czy 2,5V6 nie robi większych problemów a w GDI to jakiś horror a jeszcze czyta się komentarze innych użytkowników,że po wymianie szybko wróciło stukanie :roll:

sebo199 
Mitsumaniak

Auto: BMW 525 td
Wysłany: 31-08-2010, 15:35   

Jakoś u mnie nie stukają popychacze. Leję dobry olej i jest cisza. GDI to silnik jak każdy inny. Na zdrowy rozsądek zakup auta używanego z takim silnikiem czy innym jest obarczona podobnym ryzykiem. Jak ktoś nie chce zagazowywać auta to gdi jest dobrą opcją biorąc pod uwagę stosunek osiągów do spalania i ceny auta.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 31-08-2010, 18:20   

kub napisał/a:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14831200.html
Wersja SportEdition, zaślepka zderzaka innej barwy, zderzak przedni u dołu strasznie podrapany, do czego zmierzam, zmierzam do tego, że przód jest obnizony bardziej niż fabrycznie, jezeli sa tam sprezyny eibacha, to napewno ktos w nie ingerowal szlifierka, jezeli innej formy, to kto wie, ale zakres obnizenia przodu napewno przekracza 30mm, antena nieoryginalna, gałka zmiany biegów nie wygląda na nieoryginalną, pasowałyby zdjęcia tyłu auta oraz komory silnika
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

marcinzam 
Mitsumaniak

Auto: ASX 2016 1.6 did ClearTec
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 05-09-2010, 10:09   

zegary ktoś przerobił bo raczej nie są oryginalne w SE

Odpowiedz do tematu