|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 26-07-2010, 22:29 |
[E5x 92-96] 2.0 16V strzyzewice |
Autor |
Wiadomość |
Krejzi
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 16V 94r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lip 2010 Posty: 414 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 25-07-2010, 21:34 [E5x 92-96] 2.0 16V strzyzewice
|
|
|
http://allegro.pl/item114...shi_galant.html
dzisiaj ogladalem kolejnego miśka, 2.0 16v.
niby prawie wszystko ok.
z sekwencyjnym gazem.
Koles mowil ze wymieniał sworzenie czy cos i do ustawienia jest zbierznosc ( znosi go troche )
sprawdzilem i jedyną kolizje jaką mial odnotowana na policji to w pieska udezyl do czego sie przyznal.
na zimnym silniku przez chwile stukaly chyba szklanki zaworowe potem ucichlo.
co mnie martwi trzyma wysokie obroty na zimnym i na cieplym jakies 1,5k ( po odpuszczeniu gazu spada ponizej 1 i spowrotem wskakuje na 1,5 i tak zostaje ) po wymianie oleju i rozrzadu.
blacha zdrowa generalnie wszysztko dziala.
5500 zł moze uda mi sie zejsc do 5000 chociaz jego gorna granica to 7000 ale to raczej odpada jak dla mnie.
Warto ? czy te obroty do zrobienia w latwy sposob ? ( z tego co czytalem to silniczek krokowy )
jutro jade jeszcze z nim na analize spalin i ustawienie zbieznosci ( sprawdze czy w ogole sie da czy to nie buda jakas przekrzywiona )
co myślicie ? potrzebuje odpowiedz do jutra do 15 bo potem jade do niego
mam dylemat bo jeszcze do obejzenia mam jednego w opolu lubelskim niestety nie wiem nic o nim tylko tyle ze to 2.0 v6 biały sprowadzony z niemiec do opłat. i nie wiem czy sens jechac czy brac tego i inwestowac
pozdrawiam
no i go kupilem |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-07-2010, 22:29
|
|
|
Krejzi napisał/a: | no i go kupilem |
Temat zamykam |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|