|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moj Galant ea 2.0 butelka |
Autor |
Wiadomość |
WojtekZGala
Nowy Forumowicz
Auto: Galant Ea
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2018, 12:16 Moj Galant ea 2.0 butelka
|
|
|
Siemanko wszystkim. Jestem Wojtek mam 23 lata, od ponad 3 lat lubuje sie w 3 diamencikach, mialen colta cj0, teraz mam Gala Ea z 98roku z silnikiem 2.0 16v. Niestety 2tygodnie temu mialem bardzo nieszczesliwy wypadek i uderzylem w drzewo.. Obecnie galant stoi na podworku z rozwalonym ryjem.. i czeka na przyplyw gotowki na dawce.. Uderzenie bylo o tyle pechowe ze lapa przy rozrzadzie pekla i rozwalila kolko gorne... nie wiem czy byla kolizja czy silnik zdechl przed uderzeniem przez zduszenie hamulcem.. Stad tez mialbym do was pare pytan. Kolizyjnosc 4g63? Slyszalem ze bardzo podatny na spotkania zaworu z tlokiem.. Jak to jest? Kolejne pytanie, czy ma ktos silnik 2.0 na czesci? Lub gala w czesciach?. Wroce z pracy dodam zdjecia przed i po dzwonie.. Pozdrawiam licze na pomoc w znalezieniu czesci do mojego galusa..:( |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21935 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 21-02-2018, 13:36
|