|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Jakie żarówki? Słowacja-Węgry. |
Autor |
Wiadomość |
MotyF
Forumowicz

Auto: cari 1,8 gdi Ls HB 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 147 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 30-07-2010, 10:01 [Cari 1.8 GDI] Jakie żarówki? Słowacja-Węgry.
|
|
|
Podobno jadąc przez Słowację trzeba miec min komplet żarówek zapasowych. W Cari jeszcze nigdy mi żarówka się nie zepsuła - jakie żarówki potrzebuje?
PS. Jakieś rady wyjazdowe na Węgry ? |
_________________ symbianforum.pl....bo symbian to pasja, a teraz cari to też pasja ... |
|
|
|
 |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 30-07-2010, 11:12
|
|
|
h4
[ Dodano: 30-07-2010, 11:13 ]
h4
Na Słowacji jest zakaz przyklejania do szyb nawigacji. Miej to na uwadze. |
_________________ Moja Cari |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2010, 12:16
|
|
|
czester_ napisał/a: | Na Słowacji jest zakaz przyklejania do szyb nawigacji. |
mozesz podac zrodlo tego przepisu?
a pytam bo sam jezdze sporo z przyklejona navi i nigdy nie mialem problemu, a po drugie od jakiegos czasu na slowacji jest automatyczny system poboru oplat za drogi (ciezarowki) i takie wlasnie urzadzenie przykleja sie na szybie, jak to sie ma do navi?
edit: juz sam sobie poszukalem i od 20 lisopada jest przepis zakazujacy zaslanianie szyby w sposob ograniczajacy widocznosc wiec jesli navi przyklejsz bezposrednio przed nosem mozesz dostac mandat, jesli navi nie ogranicza widocznosci wszystko jest OK. |
|
|
|
 |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 31-07-2010, 20:31
|
|
|
Ja na Słowację jeżdżę często i już raz mili panowie się do mnie przyczepiali choć navi była bardzo nisko. Dlatego teraz mam przyklejone do deski z boku jak tam się wybieram. |
_________________ Moja Cari |
|
|
|
 |
|
|