|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebuję pomocy w wyborze tłumika |
Autor |
Wiadomość |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 07-09-2010, 11:56 Potrzebuję pomocy w wyborze tłumika
|
|
|
Potrzebuję pomocy w wyborze tłumika ...........................
Na zeszłym zlocie wygrałem 30% rabatu w Ulterze i chciałem sobie sprawic nowy Tłumik gdyż ten który posiadam jest juz na wykończeniu ....... i tak oglądam na ich stronie ( LINK ) i nie wiem czy ten :
jest szerszy większy od obecnego czy taki jak mam :
no i czy stal nierdzewna czy aluminium tzn wiem że straszna różnica w cenie .
Może dac sobie spokój i załatwic ori i jakąś końcówkę dołożyc ? |
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 07-09-2010, 12:08
|
|
|
jeśli chcesz mogę Ci pomóc merytorycznie, zmierz sobie ile masz miejsca na tłumik i dobierz albo zajedź do ultera sami Ci dobiorą...
widziałem gdzieś fotki ecli z poprzecznym tłumikiem i dwoma końcówkami po obu stronach auta, bardzo fajnie to wygląda oczywiście nie mówię tu o dwóch rurach ściekowych, tylko o neiwielkich dwóch podwójnych albo spłaszczonych końcówkach, wyglądają bardzo zacnie |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

|
Wysłany: 07-09-2010, 12:25
|
|
|
Miejsce na ten większy jest ... |
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

|
Wysłany: 08-09-2010, 10:26
|
|
|
To no problem Masz dokładkę tylnego zderzaka? Bo jak tak to warto dopasować końcówki tak żeby pasowały kształtem do profilu wycięcia w dokładce na wydech, będzie ślicznie wyglądać, najlepiej na równo z dokładką żeby nie wystawała, wtedy to wygląda jak profesjonalnie dopasowana albo fabryczna końcówka |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

|
Wysłany: 08-09-2010, 18:10
|
|
|
Jak widzisz ja nie mam dokładki
 |
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

|
Wysłany: 09-09-2010, 01:45
|
|
|
tak czy inaczej ja proponuję wąską końcówkę albo podwójną rurkę jak masz na fotce tylko mniejsze... i tak będzie świetnie wyglądać, czy z dokładką czy bez pasuje optycznie, a jak kupisz dokładkę nie będziesz musiał wymieniać końcówki ja mam lipe bo mam kompletny wydech 3" z Ultera z przelotówką i nie mogę po prostu uciąć i wstawić jakąś końcówkę pasującą do dokładki ;p
tak czy tak musisz podjechać do nich do zakładu żeby Ci dospawali ucho do tłumika, od razu na miejscu wybierzesz tłumik i sprawdzą czy pasuje |
|
|
|
 |
|
|