|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant SE 2.0, 1998r, sedan, Włocławek |
Autor |
Wiadomość |
DziadekMirek
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2010, 22:23 [EAx 97-04] Galant SE 2.0, 1998r, sedan, Włocławek
|
|
|
Galant Włocławek

Kod: | Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: [b]1998[/b], 129 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna+LPG, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, niezależne ogrzewanie, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Witam,do zaoferowania mam Mitsubishi Galanta 2,0 Sport Ediction.Auto było sprowadzone z Niemiec od pierwszego właściciela,od 1,5 roku autko jest w kraju.Galant jest w bardzo dobrym stanie ,posiada oryginalny przebieg.Dodatkowo posiada zimowe opony na stalowych felgach '15 ,instalację gazową BRC |
Drodzy forumowicze, prosze o kilka zdan na temat tego samochodu. Co prawda mam juz upatrzone autko ale to tutaj znalazlem i zaciekawil mnie podany rok produkcji. Obstawialbym ze to koncowka '99 a nie podane '98. Cena wydaje sie dosc rozsadna (jednak tylko dla tych co maja hopla na punkcie Galantow).
Nie mam niestety zadnych dodatkowych informacji o tym aucie. A moze to Galant kogos z naszego forum? Moze znacie ten samochod i wlasciciela? |
_________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
 |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 04-07-2010, 23:29, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-07-2010, 22:33
|
|
|
Nie jest to napewno 98r, ori elemnty wnetrza z tego rocznika, poproś o więcej dokładnych zdjęć, w tym komory silnika, z tego co widze to lewy kierunek cos dziwnie nie pasuje, a atrapa i reflektor lewy maja nieregularne szczeliny, dodatkowo korozja na tylnym prawym boku. Przednie i boczne kierunki zmienione za przezroczyste - kwestia gustu, choc nie zawsze |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 04-07-2010, 22:35
|
|
|
ktos wlozyl zegary HC, wiec przebieg znajac zycie tez juz nie aktualny |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
DziadekMirek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-07-2010, 22:41
|
|
|
Jutro poprosze szwagra z Włocławka by obejrzal ten samochod. Nie jest znawca tematu Mitsubishi ale ma spore doswiadczenie w kupnie samochodow.
zegary wymienione ...no to oczywiste ze przebieg dowolny!
Wynik tych ogledzin oraz dodatkowe dane niech beda pomocą dla Forumowiczow poszukujacych Galanta dla siebie. |
_________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
 |
Ostatnio zmieniony przez DziadekMirek 04-07-2010, 22:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 04-07-2010, 22:42
|
|
|
jest to 98r .
grill jeszcze szary, do tego maly garb, i tylnie lampy przed liftowe, do tego karbon na desce ( w po liftach sreberko ) |
|
|
|
 |
OBERST
Mitsumaniak

Auto: Mazda 6 GH 2.5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 15-07-2010, 16:01
|
|
|
[quote="DziadekMirek"]Jutro poprosze szwagra z Włocławka by obejrzal ten samochod. Nie jest znawca tematu Mitsubishi ale ma spore doswiadczenie w kupnie samochodow.
Witam
Czy szwagier obejrzał tego gala ?
[ Dodano: 15-07-2010, 16:04 ]
Witam
Czy jest ktoś kto oglądał tego SE ?
[ Dodano: 17-07-2010, 12:20 ]
Autko wczoraj oglądałem osobiście i niestety bida z nędzą . Autko bite z każdej możliwej strony a nie jak w opisie bezwypadkowe . Jak dzwoniłem do sprzedającego to zapewniał że auto sprowadził w całości i że nie było rozbite . Przyjechałem do Włocławka i ustawiłem się na obejrzenie samochodu w stacji kontroli pojazdów przy serwisie Seata i Hyundaia . Jak się okazało autko było już tam dobrze znane i na dzień dobry dowiedziałem się że auto było uderzone lewym przodem . Ponadto malowane elementy : prawy tylny błotnik ,prawe lewe drzwi ,prawy przedni błotnik , przedni zderzak ,lewy przedni błotnik .Porysowane ,przytarte zderzaki w tym przedni pęknięty . Lewy reflektor posklejany i kierunek się nie trzyma chyba połamane zaczepy . Rdza na wszystkich czterech błotnikach na kielichach na progach .Autem jeździ się jak taczkami lata po całej drodze sprzedający tłumaczył się że to przez tylni wahacz który jest do wymiany . Do wymiany również sworzeń przedniego lewego górnego wahacza którego bardzo dobrze słychać podczas jazdy . Sworzeń przedniego prawego dolnego wahacza wkrótce również do wymiany .Klekoczące dość głośno popychacze . Galant zbiera się jak by pod maską było o połowę mniej koników niż ma. Jedyny plus to Wnętrze samochodu , wypucowane aż się świeci no ale niestety to nie wystarczy żeby sprzedać samochód . Nie polecam szkoda czasu i pieniędzy !! |
|
|
|
 |
DziadekMirek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 28-07-2010, 11:34
|
|
|
myslalem ze juz podzielilem sie wrazeniami szwagra o tym samochodzie ale widocznie umknelo mi to.
Szwagier skwitowal to krotko: nie warto przyjezdzac do Wloclawka, lepiej isc na piwko i mecz. Auto po przejsciach o zawyżonej (i to mocno) cenie. |
 |
|
|
|
 |
tucci
Mitsumaniak TWIERDZA WROCLAW

Auto: EA5A '01
|
Wysłany: 28-07-2010, 17:43
|
|
|
Ogloszenie nieaktywne.
Ktos padl w kupe, albo byl swiadom co bierze |
_________________ alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
HISTORIA GALICJUSZA
OfLS-DonKnutrix
 |
|
|
|
 |
DziadekMirek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 28-07-2010, 20:42
|
|
|
Bardzo mozliwe ze znalazl sie kupiec na to auto. Gdybym "musial" kupic owy egzemplarz, zaczalbym negocjacje ceny od 10 tyś zł. Ale szwagier mowil mi, ze wlasciciel auta nie zamierza za duzo opuszczac z ceny. No ale jak to mowia w moich stronach, przyjdzie głupi i kupi ! |
 |
|
|
|
 |
OBERST
Mitsumaniak

Auto: Mazda 6 GH 2.5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: Bełchatów
|
|