|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] skrzynia biegow przed i po lifcie |
Autor |
Wiadomość |
okeusz
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v 2002
|
Wysłany: 01-09-2010, 21:01 [Cari 1.6] skrzynia biegow przed i po lifcie
|
|
|
Witam!!!
Czy moze mi ktos powiedziec, czy skrzynia biegow z modeli przed liftem jest taka sama jak po?? Moja niestety padla a mam mozliwosc kupna calego samochodu za w miare rozsadne pieniadze. Moja Cari to 1.6 z 2002roku, a ta ktora moge kupic jest z 96 albo 97roku, silnik tez 1.6.
Bardzo zalezy mi na czasie wiec, jezeli to mozliwe prosze o w miare szybka odp.
Z gory dzieki |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 02-09-2010, 09:05
|
|
|
Skrzynie mają swoje numery np: F5M211VRAEXXXXX. Pierwsze 10 znaków powinno być identyczne, pozostałe cyfry to numer seryjny skrzyni. Jeżeli są różnice w pierwszych 6 znakach skrzynia nie pasuje. Jeżeli są różnice w znakach od 7-10 znaczy że różni się osprzętem i mogą nie pasować: mocowania, sterowanie sprzęgłem, poduszki, czujnik prędkości (mechaniczny, elektroniczny), itp. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
okeusz
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v 2002
|
Wysłany: 02-09-2010, 10:13
|
|
|
Dzieki wichura1,
wszystko ok ale ja mam do kupienia caly samochod wiec raczej nie bede mial mozliwosci najpierw sprawdzenia numerow. Dlatego sie pytalem czy one byly takie same czy nie. |
|
|
|
 |
|
|