|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,0 Zgierz, 1998rok, prośba o opinię. |
Autor |
Wiadomość |
Boss
Nowy Forumowicz
Auto: Polonez
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2010, 08:35 [EAx 97-04] Galant 2,0 Zgierz, 1998rok, prośba o opinię.
|
|
|
Szukając galanta trafiłem na coś takiego:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14777512.html

To, że auto jest cofane mam w zasadzie pewność, zastanawia mnie stan auta. Po odpicowaniu stwierdzam, że jest robione, pytanie tylko czy solidnie? Do Zgierza mam spory kawałek i nie wiem, czy warto wogle się pofatygować.
Ps. zależy mi nie na wyposażeniu a na bezawaryjności i dobrym stanie. Nie chce po prostu po zakupie kłaść w auto kolejnych kilku tys. żeby doprowadzić je do wzgl. porządku.
Kod: | Cena: 9 500 PLN
Rocznik: 1997
Przebieg: 191000
Typ silnika: Benzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: bordowy met.
Moc KM: 136
Rodzaj skrzyni: manualna
Uszkodzony: nie
Kontakt: AUTO-KOMIS ===AUTOSTRADA===
ul. Łódzka 16 95-100 Zgierz
Telefon: 0 660 809 100, 042 716 38 08 , AUTO-KOMIS ==AUTOSTRADA== , tel 660-809-100
E-mail: autostrada@vp.pl
WWW: autostrada.gratka.pl
Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00
Sobota: 10:00 - 18:00
Niedziela: 10:00 - 18:00
Rodzaj ogłoszenia: Sprzedaż
Opis pojazdu: Bezwypadkowy, Garażowany, Na gwarancji, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Stan bardzo dobry
Opcje wyposażenia: ABS, Aluminiowe felgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja manualna, Poduszki powietrzne x 2, Tapicerka welurowa, Wspomaganie kierownicy
Opis dodatkowy: katalizator, rodzaj napędu: przedni, liczba miejsc: 5, blokada kierownicy, napinacze pasów, regulacja kierownicy, regulacja wysokości fotela, podnosnik,
Autokomis AUTOSTRADA posiada w pełni profesjonalny serwis, w którym każdy pojazd jest dokładnie sprawdzany pod względem technicznym i czy wystąpiły jakiekolwiek kolizje drogowe i naruszenia powłoki lakierniczej.
Wszystkie ewentualne wady techniczne i jakiekolwiek powstałe usterki podczas wcześniejszej eksploatacji usuwane są natychmiast w naszym serwisie.
Znając stan i pochodzenie takiego samochodu możemy z pewnością udzielić 12-miesięcznej gwarancji w formie pisemnej i bez dodatkowych ukrytych kosztów.
Gwarancja obejmuje:
- wszystkie usterki techniczne (związane z gwarancją) wynikłą po zakupie pojazdu,
- kompletne przednie i tylne zawieszenie wraz z amortyzatorami i sprężynami,
- diagnostykę komputerową,
NAPRAWA I WSZYSTKIE CZĘŚCI W OKRESIE GWARANCYJNYM USUWANE BĘDĄ BEBEZPŁATNIE (NA KOSZT AUTOKOMISU AUTOSTRADA).
Zapraszamy klientów którzy chcą kupić samochód do długiej eksploatacji, a nie w okazyjnych cenach po przejściach.
Nasza pełna oferta jak i warunki gwarancji na www.komisautostrada.pl
DODATKOWE WYPOSAŻENIE:
- 2 x poduszka powietrzna (AIR BAG),
- SRS,
-
- klimatyzacja,
- elektryczne szyby przód,
- elektryczne lusterka,
- podgrzewane lusterka,
- Alu-felgi 17,
- nowe opony,
- hak,
- imobilajzer,
- wspomaganie,
- c zamek sterowany z pilota,
- welurowa tapicerka,
- dodatkowy podłokietnik kierowcy,
- dodatkowy podłokietnik w tylnej kanapie,
- lakier metalizowany,
- zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia,
- regulacja kierownicy,
- regulacja fotela kierowcy,
- elektryczna regulacja wysokości świateł przód,
- termiczne szyby,
- 100% bezwypadkowy,
- przegląd techniczny na rok,
- gwarancja bezwypadkowości jak i legalności pochodzenia pojazdu. |
|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 28-08-2010, 10:11
|
|
|
Auto wygląda, jakby dziecinstwo spedzilo w Holandii, tylny zderzak wraz z nakładkami na blotniki pochodzi od wersji AVance, wiec ktos sobie mogl zamontowac, bo mu sie tak podobalo, albo go cos dziablo z tyłu, w zasadzie trochę biedne to auto, szyby elektryczne tylko z przodu, klima manualna, brak radia, silnik wyglancowany, płyny pouzupełniane, lewy kielich się swieci, jakby swiezo malowany, a w tą gwarancje nie wierze, pouzupełniaja wszystko jak nalezy, posprawdzaja na szarpakach, a pozniej jak pojawi sie na czyms luz, to pewnie wyniknie, ze to wina dziury w jaka mogles wpasc, a wkoncu masz felgi na niskim profilu, wiec nie trudno o uszkodzenia, ponadto rocznik auta jest 1997.
Sprzedawce trochę ponosi fantazja:
Cytat: | - 2 x poduszka powietrzna (AIR BAG),
- SRS, | przecież to jedno i to samo
Cytat: | - elektryczne lusterka,
- podgrzewane lusterka, | na Europe przewaznie to bylo w komplecie
Cytat: | - imobilajzer,- dodatkowy podłokietnik kierowcy,
- dodatkowy podłokietnik w tylnej kanapie, | ot choćby te i połowa innych rzeczy wymienionych przez sprzedawce to typowy standard tego auta.
Ale cóż liczy się ilosc punktów jakie można wypisac w aucie, o jego wyposazeniu, w takim razie, lista takich punktów na wersje SE czy Avance zajelaby chyba z 3strony A4 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
szubab
Forumowicz

Auto: Galant 2,0GLS '97r
|
Wysłany: 30-08-2010, 15:05
|
|
|
Z pół roku temu wybierałem się do tego komisu obejrzeć galanta. Ostatecznie kupił go kolega forumowicz z Bydgoszczy.
Pamiętam, że niezbyt pochlebnie wypowiadał się na temat tego komisu.
Nasze Miśki » Galant kombi 2.0GLS `98 |
_________________ -Galant 2,0GLS '97r
-Galant 1,8GLSi '91r |
|
|
|
 |
Cacper
Mitsumaniak
Auto: Gal 2.5 V6 & Lancer 1.6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 112 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 30-08-2010, 15:33
|
|
|
Ten autokomis nie ma dobrej renomy a gwarancja tak naprawdę jest tylko dodatkowym ubezpieczeniem ze znacznymi ograniczeniami. Ponadto zwróć uwagę, czy auto nie jest popowodziowe (zbyt czysta komora silnika, nieprzyjemny zapach w środku). Ja bym odpuścił. Powodzenia |
_________________ Cacper |
|
|
|
 |
|
|