|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proton 416 |
Autor |
Wiadomość |
obi33
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 416
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2010, 14:16 Proton 416
|
|
|
Witam serdecznie mam ogromny problem jestem swierzym Forumowiczem i jeśli moje pytanie jest nie na miejscu to przepraszam. Posiadam Protonika z 97r. 1.6 super autko .Dwa miesiące temu urodził mi się dzieciak i jest problem z amortyzacja auta. W tym momecie mam założone obniżane spreżyny które niestety musze zmienić. Morze ktoś wie od czego moga pasować bo szukałem już chyba wszędzie nawet na zagranicznych stronach i bez efektu. Proszę o szybką odpowiedz bo mnie baba za Jeb.......... .POZDRAWIAM. |
|
|
|
 |
adamovicius [Usunięty]
|
Wysłany: 02-08-2010, 20:50
|
|
|
Mitsubishi Lancer 92-96
Gdybys kiedys szukał jakichkolwiek czesci mechanicznych do niego to mów zawsze ,że do Lancera bo Proton to mechanicznie to samo co Colt/Lancer. |
|
|
|
 |
obi33
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 416
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2010, 21:42
|
|
|
Ok dzięki ale czy spreżyny będą pasować czy poprostu jechaś kupić a w razie co poprostu oddać? |
|
|
|
 |
adamovicius [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2010, 22:05
|
|
|
Będą pasować,wszystkie częsci mechaniczne są identyczne,Proton różni sie tylko wnętrzem i karoserią.
Proton był produkowany na licencji Mitsubishi. |
|
|
|
 |
|
|