|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[B-B] Carnauba w Bielsku - ktoś coś wie? |
Autor |
Wiadomość |
Antyey
Mitsumaniak

Auto: BMW x1 xdrive20d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2011, 20:13 [B-B] Carnauba w Bielsku - ktoś coś wie?
|
|
|
Tak właśnie się przymierzam aby zaraz po odbiorze nowego autka wysłać go na woskowanie. W sieci znalazłem salon Carnauba w Bielsku, który się tym zajmuje. Czy ktoś może kiedyś korzystał z ich usług? Jakieś odczucia/opinie? Szczególnie odnośnie fachowości/jakości usług. |
_________________ "... Nasz mały, chorobliwie duszny kraj... "
BMW X1 xdrive20d
Mitsubishi Outlander Instyle 2.4 CVT MY09 (poszedł ]:->)
Subaru Legacy 30th Anniversary Edition 2.2 MY99 (sprzedany ) |
|
|
|
 |
MartinMM
Mitsumaniak

Auto: Lancer/Pajerko/Gulf
|
Wysłany: 04-06-2011, 22:57
|
|
|
Ja korzystałem już dwa razy z ich usług. Jestem bardzo zadowolony z ich podejscia do pracy, oraz z jej wykonania. Polecam bez wahania, jeśli masz troche kasy na pielęgnacje autka to tylko tam. Jedno auto Carnaubo przygotowało mi do sprzedaży. 11 Letnie Lupko stało się jak nówka . Osobiście bardzo polecam. Ostatnio mieli bardzo napięty harmonogram ale podjedz spytaj. |
|
|
|
 |
Antyey
Mitsumaniak

Auto: BMW x1 xdrive20d
|
Wysłany: 04-06-2011, 23:12
|
|
|
Martinos napisał/a: | Ja korzystałem już dwa razy z ich usług. Jestem bardzo zadowolony z ich podejscia do pracy, oraz z jej wykonania. Polecam bez wahania, jeśli masz troche kasy na pielęgnacje autka to tylko tam. Jedno auto Carnaubo przygotowało mi do sprzedaży. 11 Letnie Lupko stało się jak nówka . Osobiście bardzo polecam. Ostatnio mieli bardzo napięty harmonogram ale podjedz spytaj. | Dzięki za informację W Polsce będę dopiero pod koniec czerwca (no i wówczas odbiór auta) więc i tak, jak będę się umawiał to dopiero na początek lipca Przedzwonie do nich w tygodniu. Dzięki wielkie za informację . |
_________________ "... Nasz mały, chorobliwie duszny kraj... "
BMW X1 xdrive20d
Mitsubishi Outlander Instyle 2.4 CVT MY09 (poszedł ]:->)
Subaru Legacy 30th Anniversary Edition 2.2 MY99 (sprzedany ) |
|
|
|
 |
|
|