|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
killerbb
Forumowicz
Auto: mitsubushi carisma
|
Wysłany: 23-10-2010, 20:08 wycieraczki
|
|
|
witam otoz u mojego ojca w lancerku przestaly dzialac wycieraczki na czasuwce(1bieg) slychac pikanie ale sie nie poruszaja jak przelaczy nizej to chodza normalnie co to moze byc pozdrawiam |
_________________ killerbb |
|
|
|
 |
danniell
Forumowicz
Auto: lancer 1996r. 1300ccm
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2010, 09:53
|
|
|
Psiknij wd40 - przekręcaj wciskając przełącznik w stronę kierownicy. Jak nie pomoże to sprzawdz zimne luty w układzie przełącznika. Żeby wyjąc przełącznik nie trzeba zdejmowac kierownicy. Wystarczy ściągnąć obudowę kierownicy i wszystko jest na wierzchu. Sam przełącznik jest przykręcony na 2 lub 3 śrubki do kierownicy. Jak nie pomoże musisz wymienić - koszt na allegro ok.50zł |
|
|
|
 |
Gandalf Biały
Nowy Forumowicz BVB GÓRĄ!!

Auto: Mitsubishi Lancer 1.3 GLI
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 22-12-2010, 20:09 silniczek
|
|
|
ja mam niestety ten sam problem i wczoraj byłem u dealera mitsubishi i dowiedziałem się,że silniczek wycieraczek jest do wymiany...koszt bagatela 250 euroo pozdrawiam |
_________________ `Śmiech jest dla duszy tym samym, czym tlen dla płuc.`
 |
|
|
|
 |
|
|