|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Jakie kupić tarcze i klocki hamulcowe? |
Autor |
Wiadomość |
Salcek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 95r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2010, 16:52 [Cari 1.6] Jakie kupić tarcze i klocki hamulcowe?
|
|
|
Witam,
jakie kupić nowe tarcze + klocki ??? co proponujecie ??? i ile mniej więcej kosztują ???
nie chciałbym jakiegoś kitu kupić co za pare miesięcy mi się posypie.
Pozdrawiam.
Mariusz. |
|
|
|
 |
weeman_
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2010, 18:09
|
|
|
Jestem w temacie, bo ostatnio wymieniałem komplet tarcze/klocki. Na przód dałem zestaw TRW Lucas, z tego co wiem to szło na pierwszy montaż. Z tyłu tarcze Roadhouse (sprzedawca mówił, że to grupa TRW i że nawet z tej samej fabryki) Klocki na tył Japan Parts. Całość wyniosła mnie niecałe 600pln, przód brałem od Marka Malika a resztę w sklepie, bo było od ręki. Proponuję żebyś sobie sprawdził przy wymianie stan linki hamulca ręcznego i zacisków, tłoczków. W moim przypadku po tygodniu od wymiany, nie odbił zacisk na tyle, objaw, gorąca felga. Zacisk do regeneracji (350pln) i nowa linka 90pln + robocizna. Powodzenia |
_________________ ________________________ |
|
|
|
 |
|
|