|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 16-10-2010, 01:31 |
[E5x 92-96] Galant 1.8+Lpg, 1995r, sedan, Łódź |
Autor |
Wiadomość |
sledzik
Nowy Forumowicz
Auto: ford fiesta
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-10-2010, 14:29 [E5x 92-96] Galant 1.8+Lpg, 1995r, sedan, Łódź
|
|
|
Mógłby ktoś fachowym okiem powiedzieć czy tym autkiem jeszcze z 2 lata pojezdze bez wiekszych wydatków ?
chodzi mi o to autko
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C15622266.html

Kod: | Mitsubishi Galant
* Następne ogłoszenie
* Poprzednie ogłoszenie
Cena (brutto):
1 800 PLN / 462 EUR (do negocjacji)
Finanse:
OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 54 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: V, Rok produkcji: 1995, Data rejestracji: 01/1995, Przegląd: 11/2010, Ubezpieczenie: 02/2011, 210 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 1800 cm³, benzyna+LPG, granatowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj pochodzenia: Polska, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
OC+AC już od 540 zł rocznie - oblicz swoją składkę online
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Łódź,
tel.: +48 42 6582991 |
postram się na jutro umówić ze sprzedającym i sprawdzić autko.
rozumiem, że to juz staruszek, ale do grudnia postaram się jeszcze z 1000zł odłożyć na blacharkę i ew. wymiany. |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 15-10-2010, 14:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 15-10-2010, 14:35
|
|
|
Tysiąc będzie mało... Auto mocno zmęczone. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 15-10-2010, 14:42
|
|
|
Tysiąc złotych to za mało na zrobienie tylko tego co widać na zdjęciach. Obejrzyj dokładnie podłużnice, podłogę, kielichy - tam będą większe koszta. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
sledzik
Nowy Forumowicz
Auto: ford fiesta
|
Wysłany: 15-10-2010, 15:32
|
|
|
Rozumiem... ale gdyby silnik faktycznie był w miarę dobrym stanie to ogolnie warto by było kupić i powoli robić, czy raczej rdza już na tyle zaawansowana, że lada moment będzie do wymiany podłoga lub inne drogie elementy ?
Panowie, nie wymagam cudów za te pieniądze, do tej pory jeździłem fordem fiestą 1.1 z 92 roku i jakoś było...
auto będzie mieć codziennie do pokonania drogę do pracy - 30km w 1 stronę, głównie trasa.
--- edycja ---
Można zamknąć, dzwoniłem się umówić na oględziny - ogłoszenie nieaktualne. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 16-10-2010, 01:31
|
|
|
sledzik napisał/a: | czy raczej rdza już na tyle zaawansowana, że lada moment będzie do wymiany podłoga lub inne drogie elementy ? |
Trzeba dokładnie obejrzeć. Na zdjęciach wszystkiego nie widać.
Cytat: | Panowie, nie wymagam cudów za te pieniądze, do tej pory jeździłem fordem fiestą 1.1 z 92 roku i jakoś było...
auto będzie mieć codziennie do pokonania drogę do pracy - 30km w 1 stronę, głównie trasa. |
Jeżeli nie masz wysokich wymagań, kup coś w miarę dobrym stanie (tak by się na pół nie przełamał ) i jeździj.
sledzik napisał/a: | Można zamknąć, dzwoniłem się umówić na oględziny - ogłoszenie nieaktualne. |
Zamykam. Jeśli znajdziesz coś innego, wrzucaj |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|