|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY8A 2.0DID] Komputer zapłonu - ECU BOSH |
Autor |
Wiadomość |
QaDo
Forumowicz
Auto: Lancer Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-07-2012, 15:53 [CY8A 2.0DID] Komputer zapłonu - ECU BOSH
|
|
|
Witam,
Stała się tragedia - komputerek w Lancerku padł. Oczywiście nie sam z siebie, ale to inna historia. Do naprawy tylko, to też potrzeba trochę czasu.
Do rzeczy, poszukuję ten sterownik ECU - Bosha o oznaczeniu 1860A579 wersja 0281014586 (może być inna). Lub kompatybilny, ale nie mam pojęcia o takowej możliwości, EDC16U31 np z Audi chyba różnią się tylko rozstawieniem rezystorków ale nie jestem pewien.
W ASO krzykneli tyle, że można się przekręcić Kupiłem na eBayu za 100Euro, ale sprzedawca nie może go znalezć na magazynie.... Allegro, eBay pustki.
Więc jeśli ktoś z was ma namiary na wyprzedazowe części do lancerka, jakieś skasowane sztuki proszę o wiadomość. Fajnie byłoby go szybko ruszyć bo i będę miał się czym pochwalić Oczywiście za część odpowiednio zapłacę, spróbuje jeszcze się skontaktować z samym boshem by golasa sprzedał bez softu i mapek silnika.
Dzięki za jakąkolwiek pomoc w tej bolącej me serce sprawie |
_________________ Zdecydowanie najszybszy Lancer w mieście.
V-max 240 Km/h |
|
|
|
 |
|
|