|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak " cykania" przekaźnika |
Autor |
Wiadomość |
jacekwst
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 2.0 diesel
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-06-2010, 09:13 Brak " cykania" przekaźnika
|
|
|
Witam!
Drodzi Mmaniaki zauważyłem ostatnio w moim Lancerze Diesel 2.0 , że od jakiegoś czasu nie ma tzw. cykania przekaźnika od nagrzewania świec ... auto odpala bo jest ciepło ale nie tak jak wcześniej, od pierwszego strzała . Mieliście może taki problem ? Moim zdaniem popsuł się przekaźnik ... Proszę o Wasze typy ewentualnie pomoc w rozwiązaniu problemu .
Dziekuję
[ Dodano: 01-07-2010, 09:43 ]
Po wizycie u elektryka nic ciekawego się nie dowiedziałem , gosciu rozłożył ręce i klapa . Po prszeszukaniu dziesiątek postów na forum dowiedziałem się , że może być winny komputer. Proszę Was o POMOC , czy faktycznie może tak być i może ktoś ma na sprzedanie taki komputerek |
|
|
|
 |
czarnymotyl
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer GLX 1994 kombi
|
Wysłany: 06-09-2010, 10:53
|
|
|
mam ten sam problem, tylko jeszcze nie byłem u elektryka bo u mnie to sami magicy i naciągacze. |
|
|
|
 |
jacekwst
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 2.0 diesel
|
Wysłany: 06-09-2010, 15:17
|
|
|
To już Ci mówię o co biego. Wykręć sterownik świec (znajduje się po stronie pasażera od strony drzwi), wymień kondensatory ( u mnie trzeba było też poprawić ścieżki bo 1 kond. się rozlał) i będzie śmigać
Ps. Podłączenie sterownika masz na 1 czy 2 wtyczki (egr) ?? |
|
|
|
 |
|
|