|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Komputer pokładowy MSS 1.8 2001 |
Autor |
Wiadomość |
sciema84
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2011, 17:57 Komputer pokładowy MSS 1.8 2001
|
|
|
Witam
Posiadam mitshubishi space star 2001 1,8
Mam problem z ustawieniem parametrów komputera pokładowego...z początku wszystko pokazywał dobrze, spalanie, ile zostało paliwa itd, nie wiem cos przycisnąłem w panelu radia czy cos, bo bzdurne liczny pokazuje. ( nie wiem czy nie disp)
czy ktos jest w stanie pomoc mi w jego prawidłowym ustawieniu?? czy mozna zresetowac ustawienie??
taki mam komputer pokładowy
http://www.samnaprawiam.c...space-star.html
moj bezposredni mail:
arek.dominiak@gmail.com |
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 465 Skąd: Świdnica
|
Wysłany: 04-11-2011, 23:51
|
|
|
Hm, być może przyciskałeś klawisze do zapamiętywania stacji i jednocześnie włączałeś radio? Pamiętam, że przy którymś właśnie się dziwne rzeczy pokazywało na wyświetlaczu. Była taki temat... Ale spróbuj, jak napisałem wyżej, może się uda.
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-11-2011, 23:59
|
|
|
sciema84 co masz na myśli pisząc bzdurne liczby. Czy chodzi tobie np. o zużycie paliwa sięgające kilkunastu litrów na 100km, to może być spowodowane dłuższym przytrzymaniem przycisku DISP, które spowodowało reset tej wartości. Wartość wraz z przebiegiem dojdzie do normalnej wartości. Chyba, że wszedłeś w tryb serwisowy, jak coś to ściągnij z forum manuala do MSS ten tryb jest opisany w (chassis electrical 54-67) niestety w języku angielskim. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|