|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podświetlenie konsoli w Cari po lifcie |
Autor |
Wiadomość |
megaroman1 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2010, 23:03 Podświetlenie konsoli w Cari po lifcie
|
|
|
Witam! Od jakiegoś czasu nie działa mi podświetlenie komputera pokładowego w konsoli środkowej (Carisma 2001 r.). Czy ktoś może mi powiedzieć, jakie żarówki tam wchodzą i gdzie je ewentualnie mogę kupić?? Wiem że to temat z lekka nieświeży, ale nie udało mi się nigdzie znaleźć symbolu (nazwy) tych żarówek... Z góry wielkie dzięki za odzew!!! |
|
|
|
 |
MichuGdy
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.8 GDI 2002 r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 389 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 13-11-2010, 23:35
|
|
|
Spróbuj od góry nie za mocno uderzyć ręką. Czasami pomaga, gdyż coś tam może nie stykać.
Żaróweczki to 3mm na 12 lub 14v. Do kupienia w sklepie elektronicznym po 0,60 gr szt. Aby zachować oryginalną barwę należy zakupić niebieskie silikonowe kapturki lub malować eksperymentalnie markerem niebieskim.
Kapturki nie zawsze dostępne są w sklepach, czasami trzeba zamówić przez Internet.
Również możesz pójść do ASO.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
megaroman1 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2010, 17:11
|
|
|
Uderzenia niestety nie pomagają... Chciałbym wiedzieć, jaką moc powinny mieć te żaróweczki?? |
|
|
|
 |
MichuGdy
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.8 GDI 2002 r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 389 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 14-11-2010, 17:19
|