|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przełącznik szyb |
Autor |
Wiadomość |
waclaw2727
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2,5 TDI 90r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 166 Skąd: międzyrzecz
|
Wysłany: 19-09-2010, 11:45 przełącznik szyb
|
|
|
witam
poszukuje przełącznika szyby pasażera (prawa)
Mam 3 drzwiowego miśka z elektrycznymi szybami. Jak kupiłem to szyba od kierowcy nie działała bo był zepsuty silniczek więc założyłem mechanizm na korbkę i ładnie działa, a od strony pasażera została elektryczna lecz tylko sterowana od strony kierowcy ponieważ brak przełącznika, obecnie chciał bym założyć przełącznik lecz nie mogę znaleźć nigdzie takiego przełącznika są jakieś zamienniki lecz nie wiem czy te "uniwersalne" podejdą do miśka , więc moje pytanie brzmi czy ktoś ma taki przełącznik i che go sprzedać a może wie od czego by pasował (podłączenie) bo resztę to się gdzieś upchnie
dzięki z góry |
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5 TDI 90r
Nie zastanawiaj się tylko działaj poprawnie!
 |
|
|
|
 |
1405
Forumowicz
Auto: Pajero I 3000V6
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2009 Posty: 301 Skąd: Dorohusk
|
Wysłany: 19-09-2010, 22:46 Re: przełącznik szyb
|
|
|
waclaw2727 napisał/a: | witam
Mam 3 drzwiowego miśka z elektrycznymi szybami. Jak kupiłem to szyba od kierowcy nie działała bo był zepsuty silniczek więc założyłem mechanizm na korbkę i ładnie działa, a od strony pasażera została elektryczna lecz tylko sterowana od strony kierowcy ponieważ brak przełącznika, obecnie chciał bym założyć przełącznik lecz nie mogę znaleźć nigdzie takiego przełącznika są jakieś zamienniki lecz nie wiem czy te "uniwersalne" podejdą do miśka , więc moje pytanie brzmi czy ktoś ma taki przełącznik i che go sprzedać a może wie od czego by pasował (podłączenie) bo resztę to się gdzieś upchnie
dzięki z góry | Wyłącznik być może wystarczy dokładnie wyczyścić. Mają trochę niedopieszczona budowę i stad problemy. U mnie też był problem z prawym tyłem. Szyba nie chodziła wcale i na początku podejrzewałem spalony silnik. Winowajcą jednak okazał się zakurzony przełącznik. Wymycie w benzynie osunęło usterkę i wszystko śmiga ładnie. |
|
|
|
 |
waclaw2727
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero 2,5 TDI 90r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 166 Skąd: międzyrzecz
|
Wysłany: 20-09-2010, 19:55 Re: przełącznik szyb
|
|
|
1405 napisał/a: | waclaw2727 napisał/a: | witam
dzięki z góry | Wyłącznik być może wystarczy dokładnie wyczyścić. Mają trochę niedopieszczona budowę i stad problemy. U mnie też był problem z prawym tyłem. Szyba nie chodziła wcale i na początku podejrzewałem spalony silnik. Winowajcą jednak okazał się zakurzony przełącznik. Wymycie w benzynie osunęło usterkę i wszystko śmiga ładnie. |
tylko ja nie mam wcale przełącznika i potrzebuje taki co mi będzie działał
http://allegro.pl/show_item.php?item=1227438875 |
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5 TDI 90r
Nie zastanawiaj się tylko działaj poprawnie!
 |
|
|
|
 |
|
|