|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Czy trzeba wymieniac termostat w Pajero IV w wersji |
Autor |
Wiadomość |
Robert-SMOK
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Pajero IV, 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-12-2008, 18:24 [Pajero] Czy trzeba wymieniac termostat w Pajero IV w wersji
|
|
|
Witam- mam obawe iz w moim nowym Pajero IV wersja Arabska jest niedogrzany silnik- Na termostacie wskazuje niedo konca tak jak w innych samochodach skala temperatury- Prosze o wypowiedz osoby które znaja sie na tych wersjach. Boje sie ze szkodzi to zimnemu mojemu silnikowi(niemam garazu)- Czy ten silnik Ma w sobie dogrzewacz jakis?? Z góry Dziekuje za fachowa porade. Pzdr. |
_________________ Robert-SMOK
 |
|
|
|
 |
anula
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi canter
|
Wysłany: 20-08-2010, 20:46
|
|
|
tzn jaką temperaturę wskazuje rozgrzany silnik ? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 20-08-2010, 21:45 Re: [Pajero] Czy trzeba wymieniac termostat w Pajero IV w we
|
|
|
Robert-SMOK napisał/a: | Witam- mam obawe iz w moim nowym Pajero IV wersja Arabska jest niedogrzany silnik- Na termostacie wskazuje niedo konca tak jak w innych samochodach skala temperatury- Prosze o wypowiedz osoby które znaja sie na tych wersjach. Boje sie ze szkodzi to zimnemu mojemu silnikowi(niemam garazu)- Czy ten silnik Ma w sobie dogrzewacz jakis?? Z góry Dziekuje za fachowa porade. Pzdr. |
Mieliśmy taki przypadek, wymiana termostatu na 76,5 st pomogła. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|